Áttörés Madeleine McCann ügyében: kulcsfontosságú ember után nyomoznak

Forrás: Origo -
nyomozás Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg senki sem bízott már benne, hogy ilyen fontos mérföldkőhöz érkezik a tíz éve tartó nyomozás.

Ahogy már korábban megírtuk, a Madeleine McCann után kutató nyomozócsoport megint pénzbeli támogatás kapott ahhoz, hogy kiderítsék, mi lett a Portugáliából eltűnt kislánnyal. Az összegnek köszönhetően 2018 márciusáig biztosan folytatni tudják a munkát. A The Times ma arról értesült, hogy a nyomozást azért hosszabították meg, mert áttörés értek el az ügyben: egy, a nyomozásban kulcsfontosságú szerepet betöltő embert keresnek.

A rendőrök eddig 60 embert hallgattak ki, és 500-nál is több elméletet vizsgáltak meg Maddie eltűnésével kapcsolatban.

További támogatást kapnak a Madeleine McCann után nyomozó rendőrökhttp://www.life.hu/news/20171001-tovabbi-tamogatas-a-madeleine-mccann-utan-nyomozo-rendoroknek.htmlA hét elején röppent fel a hír, miszerint nem keresik tovább Maddie McCannt, a 2007 májusában Portugáliából eltűnt brit kislányt. Most azonban fordult a kocka.News--Nem keresik tovább Madeleine McCann-t? 10 év telt el az eltűnése ótahttp://www.life.hu/news/20170929-nem-keresik-tovabb-maddie-mccann-t.html2007-ben tűnt el a kis Madeleine McCann egy portugáliai családi nyaralás alatt. A szülők azóta is kétségbeesetten keresik kislányukat, ám úgy tűnik, lassan véget ér a történet... News--Egy nőt gyanúsítanak Madeleine McCann elrablásávalhttp://www.life.hu/news/20170502-not-gyanusitanak-madeleine-mccann-elrablasaval.htmlMadeleine McCann elrablásának első számú gyanúsítottja egy lila ruhás nő, akit egy szemtanú látott azon a bizonyos estén az apartman körül ólálkodni. News--Egy nyugdíjas pilóta állítja: látta Madeleine McCannthttp://www.life.hu/news/20170428-egy-nyugdijas-pilota-latni-velte-madeleine-mccannt.htmlÁllítólag egy idős férfi korábban látta Madeleine McCannt. Nem biztos abban, hogy őt látta, de nagyon valószínűnek tartja. News--Egy szállodai alkalmazott tudhatja, mi történt Maddie McCann-nelhttp://www.life.hu/news/20170423-egy-szallodai-alkalmazott-tudhatja-mi-tortent-madeleine-mccann-nel.htmlA portugál Ocean Club Resort egykori alkalmazottja valószínűleg tudja, hogy mit történt a 4 éves Madeleine McCann-nel, aki 2007-ben tűnt el a szállodából. News--Egy brit nyomozó állítja: Madeleine McCann életben vanhttp://www.life.hu/news/20170402-allitjak-madeleine-mccann-eletben-van.htmlDave Edgar, a rendőr, aki három évig vezette a nyomozást a Portugáliában eltűnt kislány, Maddie McCann ügyében, azt állítja, hogy a gyermek még életben van. A nyomozó szerint a kislány szexuális bűnözés áldozata lett, és a szüleinek semmi közük nem volt az elrablásához. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.