Szexuális zaklatással vádolják az ELTE egyik professzorát: etikai vizsgálat zajlik

Forrás: Shutterstock -
ELTE etikai vizsgálat metoo professzor szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ELTE egyik professzorát szexuális zaklatással vádolja egy alkalmazott, aki azt állítja nemcsak őt, hanem más ott dolgozót és hallgatókat is zaklatott a tanár. Állítólag ugyanazon a karon történt az eset, amely gólyatábora pár éve szexuális erőszak színhelye volt.

Szexuális zaklatással vádolja egy alkalmazott az ELTE egyik emeritus címre is esélyes professzorát. A Tumbleren megjelent névtelen Facebook-bejegyzés szerint az oktató őt, más alkalmazottakat és hallgatókat is zaklatott. Ugyanarról a karról van szó, amely gólyatáborában pár éve szexuális bántalmazás történt.

Szexuális zaklatással vádolják az ELTE egyik oktatóját - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Nettó ... fizuért tűrtem, hogy zaklasson, fogdosson, nyalogasson. Akárhányszor kértem segítséget, engem hibáztattak,

írják"Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetemen etikai vizsgálat zajlik munkahelyi hatalommal való visszaélés ügyében az egyetem egyik oktatójával szemben, nem hallgatói bejelentés alapján"

Megöltek két embert Sopronbanhttp://www.life.hu/news/20171103-megoltek-ket-embert-sopronban.htmlHoltan találtak a rendőrök egy idős nőt és férfit péntek reggel soproni lakásukban. A helyszínen egy 42 éves férfit előállítottak emberölés gyanúja miatt - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.NewsThinkstockFred Talbot pedofil időjós beismerő vallomást tetthttp://www.life.hu/news/20171103-fred-talbot-a-pedofil-meteorologus-vallomast-tett.htmlFred Talbot ismert időjós volt, emellett biológiatanárként is dolgozott. A férfi azonban már évek óta börtönben ül kiskorú fiúk megrontása miatt, eddig azonban minden vádat tagadott. Most úgy döntött, beismerést tesz, a 10. áldozatának molesztálását vallotta be. News--Holttestet találtak egy égő házban Várpalotánhttp://www.life.hu/news/20171103-holttestet-talaltak-egy-ego-hazban-varpalotan.htmlHolttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt várpalotai házban - közölte honlapján a katasztrófavédelem pénteken.NewsOrigoKeresik a Sopronból eltűnt Ignéczy Zsuzsannát: fotó! http://www.life.hu/news/20171102-mindenki-az-eltunt-igneczy-zsuzsannat-keresi.htmlA soproni rendőrök azt kérik, aki esetleg látta a fiatal lányt, ne habozzon értesíteni őket. NewsOrigoMegszólalt a zaklatással vádolt médiatanár volt felesége, Bánkuti Anitahttp://www.life.hu/news/20171102-megszolalt-a-zaklatassal-vadolt-mediatanar-volt-felesege.htmlEgy médiaiskola tanára évekig zaklatta hetedikes és nyolacadikos diákjait, kiderült, hogy a volt feleségével is akkor kezdtett ki, amikor a nő 13 éves volt. Arra viszont ügyelt, hogy a szexuális aktusra csak 14 éves korában kerüljön sor. NewsOrigoSzörnyű baleset történt Miskolc külterületénhttp://www.life.hu/news/20171102-szornyu-baleset-tortent-miskolc-kulteruleten-kedden-delutan.htmlBaleset történt Miskolc külterületén, a 306-os elkerülő úton. Elszabadult egy pótkocsi, amely egy autóval ütközött. A benne ülő három ember azonnal meghalt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.