Elgázolták a Neoton família egykori dobosát, Bardóczi Gyulát

gázolás baleset zenész Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bardóczi Gyulának szerencsére nincsen komolyabb baja, bokatöréssel megúszta a balesetet.

"Köszönöm az érdeklődést, Győrben ütött el egy autó, ráadásul a zebrán. A bokám tört el, és a másik lábam is megsérült. De szerencsésnek tartom magam, hogy ennyivel megúsztam, rosszabbul is végződhetett volna. Láttam a sok érdeklődést, jókívánságot a Facebookon, gondoltam, akkor válaszolok majd, ha már túl leszek rajta" – mondta a Borsnak a zenész.

Havas Henriket nem érdeklik Baukó Éva zaklatási vádjaihttp://www.life.hu/sztarok/20171205-havas-henriket-nem-erdeklik-bauko-eva-zaklatasi-vadjai-igy-reagalt.htmlAhogy megírtuk,Baukó Éva verbális szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket. A lány azt állítja, emiatt lettek mentális problémái, és innen eredeztethető alkoholizmusa és pánikbetegsége is. Azóta Havas is nyilatkozott az ügyben: kijelentette magasról tesz az egészre. TV + SztárokOrigoRóka Adrienne, Kabát Péter menyasszonya féltékeny a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosairahttp://www.life.hu/sztarok/20171205--roka-adrienne-kabat-peter-menyasszonya-feltekeny-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekosaira.htmlKabát Peti kihúzta a gyufát menyasszonyánál, Róka Adrienne-nél. A nő egyre idegesebben konstatálja, hogy vőlegénye több nőnek is csapja a szelet a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában, ő pedig már azon gondolkodik, hogy lefújja az esküvőt. TV + SztárokOrigoEzt tanácsolja Jáksó László a karácsonyi készülődéshezhttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-ezt-tanacsolja-jakso-laszlo-a-karacsonyi-keszulodeshez-szervezni-kell.htmlJáksó László a Life.hu-nak arról beszélt, régebben az utolsó percben készült a karácsonyra, de ma már másképp csinálja ÜzenetRTLKLUBKözúti balesetek történtek, fák dőltek ki Nógrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20171202-kozuti-balesetek-tortentek-fak-doltek-ki-nograd-megyeben-idojaras.htmlAz intenzív havazás miatt kilenc balesethez riasztották a tűzoltókat Nógrád megyében csütörtökön. Az időjárás a vasúti közlekedést is nehezítette, főleg a megye déli és nyugati részén - tájékoztatta a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.News--Radics Gigi nehezen választ karácsonyi ajándékothttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-radics-gigi-nehezen-valaszt-karacsonyi-ajandekot-szeretteinek.htmlAz X-Faktor mentora a Life.hu-nak elárulta, nehezen választ ajándékot szeretteinek, hiszen mindenük megvan. Gigi azt is elmondta, ez lesz az első karácsony, amikor a nagymamája és a keresztapja már nem lehet velük. ÜzenetOrigoJanza Kata szerelme, Pesák Ádám anyját alakítja az Operettszínház színpadánhttp://www.life.hu/kult/20171202-janza-kata-szerelme-pesak-adam-anyjat-alakitja-az-operettszinhaz-szinpadan.htmlA szerelmespár tagjai Janza Kata és Pesák Ádám Budapesti Operettszínház új bemutatójában anyát és fiát játsszák majd. Állítják, nem lesz könnyű ezt a "megváltozott viszonyt" eljátszani, de profin állnak a munkához. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.