Csendes fiúnak ismerték a rákoskeresztúri gyilkost - Szörnyű részletek

Forrás: Origo -
gyilkosság rákoskeresztúri gyilkosság gyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletek derülnek ki a pár nappal ezelőtti rákoskeresztúri gyilkosságról, ezúttal az ismerősök mondták el véleményüket a 17 éves gyilkosról. Állítják, soha nem tudták volna elképzelni róla, hogy ilyenre képes legyen.

Szombaton gyilkolta meg egykori barátnőjét, a 19 esztendős Fannit a tőle két évvel fiatalabb W. Dávid. Az Újlak utca lakóit sokkolta, ami történt, egymás után szólalnak meg a döbbent ismerősök. Mint korában kiderült, a fiú féltékenységből ölt: a lány a túlzott féltékenykedés miatt szakított vele, ő pedig nem tudta elviselni, hogy véget ért a kapcsolatuk.

Olyannak gondoltam, mint aki a légynek sem tud ártani. Ám amikor a barátnője bármire nemet mondott neki, elöntötte az agyát a köd, tőle nem fogadott el „nem" szót. Még az osztálytalálkozóra sem akarta elengedni, folyton ellenőrizgette." – mesélte a fiúról egy ismerős a Ripostnak.

Féltékenységből ölt a 17 éves rákoskeresztúr fiú Forrás: Origo

W. Dávid a gyilkosság után hazament és a saját életének is véget akart vetni. Állítólag búcsúlevelet is írt, amiben kifejtette, nem tudta elviselni az életét Fanni nélkül és azt sem, hogy a lány másé legyen. A fiú ügyvédje, akinek egyébként nincs tudomása a búcsúlevélről, elmondta, védence megbánást tanúsít.

Nagyon megbánta tettét. Beszűkült elmeállapotba került, emiatt nem emlékszik a történtekre. Védencemet ezért nem helyezték előzetes letartóztatásba., hanem nyomkövető viselése mellett háziőrizetét rendelte el a bíróság, mert még fiatalkorú" – árulta el a lapnak dr. Hegedűs László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.