Meghalt Olivia Lua, a 23 éves pornósztár

Forrás: Twitter/Olivia Lua -
halál pornószínész felnőttfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rehabilitációs központban halt meg Olivia Lua, valószínűleg a receptre kapható gyógyszerek és az alkohol kombinációja miatt.

A 23 éves Olivia Lua az ötödik pornószínésznő, aki távozott az elmúlt 3 hónapban. A fiatal pornócsillag egy rehabilitációs központban vesztette életét, valószínűleg a receptre kapható gyógyszerek és az alkohol kombinációja miatt hunyt el. A szomorú hírt a felnőttfilmes ügynöksége is megerősítette.

Meghalt Olivia Lua Forrás: Twitter/Olivia Lua


Olivia valószínűleg személyes gondokkal küzdött, magánéleti válságon ment keresztül, de aggasztó üzeneteket tett közzé a közösségi oldalain is. Rejtélyes posztokat osztott meg, az egyik ilyenben a következőket írta: „Mindenütt érzem, de nem ijeszt meg többé" – olvasható Twitteren, a halála előtti napon pedig csak egyetlen szót írt ki, „Unlovabla", ami nagyjából annyit tesz, hogy szerethetetlen - írja a Daily Star. Az elmúlt hónapokban történt sok haláleset miatt sokan úgy vélik, hogy a felnőttfilmekben dolgozó lányoknak nagyobb lelki támogatást kellene nyújtani.

23 évesen elhunyt az egyik legnépszerűbb pornósztár, August Ames

Váratlanul elhunyt August Ames pornószínésznő, aki mindössze 23 éves volt. Halála sokkolta a szakmát. Itt olvashatod el a részleteket.

Kigyulladt egy családi ház Sopronban, egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20180121-kigyulladt-egy-csaladi-haz-sopronban-egy-ember-meghalt.htmlKigyulladt egy családi ház Sopronban vasárnap hajnalban, a tűzben egy ember meghalt - közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).NewsOrigoMocskolódó üzeneteket kap a friss házaspár http://www.life.hu/news/20180120-ezert-szidja-mindenki-a-friss-hazasokat.htmlA pokolba kívánja mindenki azt a fiatal házaspárt, akik eltértek az általános szabályoktól az esküvőjük során. News--Súlyos buszbaleset: 11 ember meghalt, 46 megsérült Törökországbanhttp://www.life.hu/news/20180120-autobusz-balesetben-tucatnyian-meghaltak-torokorszagban.htmlBalesetezett egy török családokat szállító autóbusz szombatra virradóan az északnyugat-törökországi Eskisehir tartományban. Legkevesebb 11 ember meghalt, 46 megsérült. News--Egy elhunyt nő holttestéből jött világra a halott kisbaba (18+) http://www.life.hu/news/20180120-elhunyt-no-testebol-jott-vilagra-a-szinten-halott-kisbaba.htmlHihetetlen, de igaz: az elhunyt anya hozta világra a halott kisbabát. News--Álomvakáció helyett Venezuela egyik legkeményebb börtönében találta magát Évahttp://www.life.hu/news/20180120-alomvakacio-helyett-venezuela-egyik-legkemenyebb-bortoneben-talalta-magat.htmlMerkovics Éva története akár egy hollywoodi kasszasiker is lehetne. De ez bizony a kőkemény valóság. News--Anya és lánya holttestére bukkantak Brassóban (18+) http://www.life.hu/news/20180119-holttesteket-talaltak-brassoban.htmlRejtélyes eset történt nemrég Brassóban: két holttestet is találtak, ám egyelőre semmit sem tudnak róluk. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.