VV Fanni édesanyja megszólalt a titkos levél kapcsán, melyben elárulják, hogyan halt meg a lánya

Forrás: Blikk -
édesanya Novozánszki Fanni titkos levél VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novozánszki, vagyis VV Fanni édesanyja is megszólalt az előkerült levél kapcsán, amiben azt állítják, lányát egy disznóvágáson drogoztatták be és ebbe halt bele.

VV Fanni édesanyja is reagált annak a levélnek a kapcsán, amit a Fókusz szerkesztőségébe juttatott el egy névtelen ismerős. A levélben az áll, hogy Fannit egy vidéki disznóvágáson drogoztatták be és ebbe halt bele, testét pedig eltűntették.

Az utolsó kép VV Fanniról Forrás: Blikk

"Nagyon felzaklatott a levél, de elképzelhetetlennek tartom, hogy vidéken járt volna az eltűnése napján a lányom. A barátnője is arról vallott, hogy vásárolni voltak Budapesten, majd hazavitték Fannit a lakásába. Amikor bemehettünk a lakásba, akkor ott is volt a három nagy szatyor ruha bontatlanul" - mondta megrendülve a Blikknek az édesanya.

Katherine Dey undorító és finom desszerteket készít: fotóhttp://www.life.hu/news/20180408-katherine-dey-undorito-es-finom-desszerteket-keszit-foto.htmlKatherine Dey undorító és finom desszerteket készít. Kinek lenne hozzá gusztusa?NewsOrigoA nézők szeme láttára esett le 8 méter magasból a kötéltáncos: videóhttp://www.life.hu/news/20180408-a-nezok-szeme-lattara-esett-le-8-meter-magasbol-a-koteltancos-video.html8 méter magasból zuhant le egy kötéltáncos: szerencsére a lábán távozott a porondról.NewsOrigoHatalmas erőkkel tör be a vihar estére, több megyére figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20180331-hatalmas-erokkel-tor-be-a-vihar-estere-tobb-megyere-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlHatalmas erőkkel tör be a vihar délutánra az ország több megyéjében is. Figyelmeztetést adtak ki.News--Egy kínai krém teljesen eltüntette egy nő szemöldökét: videóhttp://www.life.hu/news/20180304-egy-kinai-krem-teljesen-eltuntette-egy-no-szemoldoket-video.htmlEgy brit nő az internetről rendelt egy krémet, amit rákent a szemöldökére: teljesen eltűnt.NewsOrigoBudapesten, a nyílt utcán elégített ki egy férfit a barátnője: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180319-budapesten-a-nyilt-utcan-elegitett-ki-egy-ferfit-a-baratnoje-video.htmlSokszor láttunk és hallottunk már olyan esetet, ahol nyilvánosan estek egymásnak a párok. Ez esetben Budapesten, a Wesselényi utca egyik forgalmas szakaszán történt meg a hancúr. News--VV Fanni állítólagos gyilkosa végre megszólalt: elmondta, mi történt aznaphttp://www.life.hu/news/20180313-vv-fanni-allitolagos-gyilkosa-vegre-megszolalt.htmlVV Fanni 2017. november 20-án tűnt el budapesti otthonából, majd két héttel később kiderült: gyilkosság áldozata lett. Halálával egy hozzá feltehetően közel álló férfit, B. Lászlót gyanúsítják, aki azóta előzetes letartóztatásban is van. A férfi végre elmondta, mi is történt a gyilkosság napján.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.