Spanyoloroszág foci-vb 2018 foci vb 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Argentína és Portugália után Spanyolország búcsúzott a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól. Az oroszok tovább menetelnek a legjobb nyolc csapat közé, a spanyol válogatott pedig indulhat a reptérre.

Spanyolország is búcsúzik a foci vb-től

Lionel Messi és Cristiano Ronaldo után Sergio Ramos, Piqué és Iniesta csapata is csomagolhat, nem sikerült ugyanis csodát tenniük a foci vb nyolcaddöntőjében, Moszkvában. Ez az összecsapás volt az első, amelyet a hosszabítást követően tizenegyespárbaj döntött el, amelyben két rontással végül az spanyolok maradtak alul. A meccs záróképeiből szemezgettünk.

A pillanat, amikor a spanyol Koke, az Atlético Madrid középpályása kihagyja az utolsó tizenegyest:

A pillanat, miután Koke kihagyja a tizenegyest Forrás: Sputnik/Alexey Filippov

A síró Sergio Ramost a szövetségi kapitány, Hierro támogatta:

Sergio Ramost a szövetségi kapitány, Fernando Hierro kísérte le Forrás: AFP/Mladen Antonov

Iago Aspas, a Celta Vigo csatára, aki szintén tizenegyest hibázott:

Iago Aspas tizenegyest rontott a foci vb-n Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker

A győzelem pillanatában teljes extázisban a házigazda orosz csapat:

Oroszország válogatottja a legjobb nyolc csapat közé jutott Forrás: AFP/Yuri Cortez

És az összeomlott spanyolok, akiknek itt ért véget a világbajnokság:

A pillanat, amikor eldőlt Spanyolorszá sorsa Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Sefa Karacan

A felszabadult ororsz szurkolótábor:

Oroszország rajongói ünnepelhettek Forrás: Sputnik/Ramil Sitdikov

És egy reményvesztett spanyol szurkolólány:

A spanyol rajongók vigasztalhatatlanok a kiesés után Forrás: Sputnik/Ramil Sitdikov
Így nézte C. Ronaldo kisfia, hogy kiesnek a portugálokhttp://www.life.hu/csalad/20180701-cristiano-ronaldo-kisfia-a-lelatorol-nezte-a-portugaliauruguay-meccset.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Lionel Messi családja is élőben nézte végig Kazanyban, ahogy a franciák kiejtették Argentínát. Nem volt ez másképpen Cristiano Ronaldo esetében sem. Család--Foci vb: Shakira már nem is drukkol Gerard Piquének?http://www.life.hu/csalad/20180701-shakira-es-gerard-pique-hazaja-is-a-legjobb-16-kozott-a-foci-vb-n.htmlMa délután Oroszország Spanyolországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Így vélhetően nagy az izgalom Shakiráék családjában. Család--Foci vb: Kinek drukkol ma Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova?http://www.life.hu/csalad/20180701-enrique-iglesias-es-anna-kurnyikova-kinek-drukkol-a-foci-vbn.htmlSpanyolország ma Oroszországgal csap össze a 2018-as labdarúgó-világbajnokság egyenes kieséses szakaszának második napján. Felmerül hát a kérdés, hogy vajon kinek szurkol Enrique Iglesias spanyol énekes, és kedvese, az orosz Anna Kurnyikova. Megpróbáltuk kideríteni! Család--C. Ronaldo ezzel a trükkel nyeri meg a foci vb-t?http://www.life.hu/sztarok/20180630-cristiano-ronaldo-megmutatta-uj-cipojet-a-foci-veben.htmlA portugál klasszis Cristiano Ronaldo 3 napja tette közzé közösségi oldalán, hogy az egyenes kieséses szakaszban mivel készül Uruguay ellen. TV + Sztárok--Maradona a lelátón smárolt, amikor kiesett a csapatahttp://www.life.hu/intim/20180630-diego-maradona-es-baratnoje-rocio-oliva-a-lelaton-smaroltak-kazanyban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Maradona viselkedését nem nézi jó szemmel a FIFA. A világklasszist figyelmeztették a normák betartására, jelezve neki, hogy ugyan a legendák programja keretében arra a meccsre megy, amelyikre akar, de mindent azért nem tehet meg ő sem. Intim--Íme a francia-argentin meccs legszomorúbb pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20180630-a-francaargentin-meccs-legszomorubb-pillanatai-a-2018as-foci-vbn.htmlArgentínát 4-3-ra legyőzte Franciaország, így a dél-amerikai csapatnak véget ért a 2018-as labdarúgó-világbajnokság. Az egyenes kieséses szakasz első összecsapása utáni szomorú pillanatokból szemezgettünk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.