Az ultrafutó Makai Viktória támadója bíróság elé állt: a kétméteres férfi elsírta magát

Forrás: Facebook/Makai Viktória -
Makai Viktória támadás sírás bíróság futó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futás közben megtámadták Makai Viktóriát: a férfi leteperte, megverte és levetkőztette a sportolónőt, akinek szerencséjére erőszakos közösülésre nem került sor, bár sérülései - mind fizikailag, mind lelkileg - nagyon komolyak. Támadóját elfogták és bíróság elé állították: a kétméteres férfi elsírta magát. 

Makai Viktória ultrafutót az otthonához közel támadták meg: az anyát futás közben teperte le egy férfi. A nő szerencséje, hogy férje elindult elé, így megakadályozta, hogy erőszakos közösülés történjen, de Viktória így is komoly testi és még komolyabb lelki sérüléseket szenvedett. A kórházból már kiengedték.

Még kettős látásom van, a szemem egy óriási krumplihoz hasonlít,

Borsnak „Az, hogy csak a fejemet ütötte és mindig úgy forgatott, hogy háttal legyek, ne lássam az arcát, tudatosnak tűnt, mintha nem először csinált volna ilyet

Az ultrafutó Makai Viktória támadója bíróság elé állt Forrás: Facebook/Makai Viktória

Azt is elárulta, pszichológusra lesz szükségük, hogy feldolgozzák a történteket.

A férjemmel együtt megyünk el pszichológushoz, aki majd eldönti, hogy közösen vagy külön kell beszélgetnünk



A szőke hajú, kétméteres férfi zavartan viselkedett és el is sírta magát,

mikor bevezették a tárgyalóterembe. "Védencem nem tett vallomást, nagyon zavart állapotban van, s teljesen összeomlott. Nem tud összefüggően beszélni a történtekről. Egyébként büntetlen előéletű és rendezett családi háttérrel rendelkezik" - mondta az ügyvéd. H. István tettéért maximum 8 évet kaphat.

VV Fanni-ügy: a kötélen talált harmadik DNS nem B. László családtagjaiéhttp://www.life.hu/news/20181018-vv-fanni-ugy-a-kotelen-talalt-harmadik-dns-nem-b-laszlo-csaladtagjaie.htmlÚgy vélik, a VV Fanni gyilkosságával gyanúsított B. László nem egyedül követte el tettét, erre utal az is, hogy az autóban talált kötélen egy harmadik, ismeretlen DNS-t is találtak: a feltételezett gyilkos családtagjaitól vettek mintát, most megérkezett a vizsgálat eredménye. News--Ellepték a szongáriai cselőpókok a győriekethttp://www.life.hu/news/20181017-elleptek-a-szongariai-cselopokok-a-gyorieket.htmlIjesztő látványt nyújthat első ránézésre a szongáriai cselőpók, mely most ellepte Győr városát. Védett állatnak számít, eltaposni nem szabad, de megfogni sem, hiszen komoly allergiás reakciót vált ki a csípése. News--Beteg állatok, tenyérnyi ketrecek: megrázó fotók a horrorállatkertről (18+)http://www.life.hu/news/20181017-beteg-allatok-tenyernyi-ketrecek-megrazo-fotok-a-horrorallatkertrol-18.htmlÁllatokat mentettek Albániában egy olyan állatkertből, ahol tenyérni ketrecekben, borzalmas körülmények között éltek az oroszlánok, zebrák és megannyi élőlény. Egy majmot cigivel a szájában fényképeztek le. News--Kutatók szerint egyes gének képesek újraéledni a halál utánhttp://www.life.hu/news/20181017-kutatok-szerint-egyes-genek-kepesek-ujraeledni-a-halal-utan.htmlNincs is olyan ember, akit ne izgatna a kérdés: vajon létezik élet a halál után? A Washingtoni Egyetem kutatói most elkezdtek ez ügyben vizsgálódni. News--Megszólalt a brutális támadás után: részletesen mesélt a szörnyűségről Makai Viktóriahttp://www.life.hu/news/20181017-megszolalt-a-brutalis-tamadas-utan-reszletesen-meselt-a-szornyusegrol-makai-viktoria.htmlFutás közben támadta meg egy férfi Makai Viktóriát, a hétszeres magyar bajnok futónőt. A támadó szexet akart, a legrosszabtól Viktóriát a férje mentette meg. A futónő részletesen mesélt a támadásról a Borsnak. NewsOrigoAz olasz autópályán sétált meztelenül egy magyar nőhttp://www.life.hu/news/20181016-az-olasz-autopalyan-setalt-meztelenul-egy-magyar-no.htmlMindössze egy rövid kabátot és egy szemüveget viselt az a magyar nő, aki éjszaka az olasz autópályán sétált szinte teljesen anyaszült meztelenül. Az intézkedő rendőrökre is rátámadt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.