Bízott a szabadulásban VV Fanni feltételezett gyilkosa, de rács mögött marad

Forrás: RTL Sajtóklub -
Novozánszki Fanni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő évig biztosan a rácsok mögött marad VV Fanni feltételezett gyilkosa. A nyomozási bíró úgy határozott, fennáll a szökés veszélye, ezért a férfit még két hónapig, azaz 2019. január 27-ig biztosan nem bocsátják szabadon.

"Védencem csalódott, amiért nem engedték el. Bár sokáig tartott a tárgyalás, nem kérdezték ki, és összefüggő vallomást sem tett. A bíró arra hivatkozva tagadta meg a házi őrizetet, hogy fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint védencem személyi körülményei nem rendezettek. Mivel nem tisztázott a havi bevétele, valamint a legutóbbi, siófoki albérletébe nem volt hivatalosan bejelentkezve, így oda nem tudna hazamenni" - mondta el a Blikknek a férfi ügyvédje.

Forrás: RTL Sajtóklub

A lap úgy tudja, a lesújtó hír után a dunaújvárosi férfi mosolyogva távozott, pedig állítólag még a rabtársainak is azt mondta, biztos abban, hogy szabadul majd.

"Napok óta azt mondogatta bent a börtönben, hogy tudja, most végre kiengedik. Jókedve volt ettől, fel volt dobva, mert tényleg elhitte, hogy egy év után végre otthon lehet. Már el is kezdte tervezni, mit csinál a szabadulása után" - nyilatkozta egy bennfentes.

"Féltem, hogy talán kiengedik, így örülök az ítéletnek. Biztos vagyok benne, hogy a rendőrség profin végzi a munkáját, és valóban a lányom gyilkosa van börtönben" - mondta Katalin, Fanni édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.