Németh Lajos szerint nagy havazás jön a héten

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos havazás időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, a hét második felében csapadékosra fordul az időjárás, néhol akár 10 centiméternél is több hó hullhat.

Németh Lajos a TV2 műsorában beszélt arról, hogy végre igazi tél van, és az országban sok helyen hiánycikknek számít a szánkó, az utóbbi hetekben annyira elkapkodták a téli sporteszközt. Elárulta azt is, hogy a száraz idő nem tart sokáig, a hét második felében csapadékosra fordul az időjárás, jelentős mennyiségű hó is eshet.

A következő egy hetet úgy töltjük, hogy igazi téli idő lesz, és a mai, valamint a holnapi egészséges, napsütéses, száraz hideg után, szerdán a mediterrán térségből érkezik majd az az enyhe levegő, ami megütközik az itt lévő hideg, sarkvidéki levegővel, és a hét második felében egyértelműen sok csapadék várható, különösen az ország déli, délkeleti vidékein jelentős mennyiségű hó esik, 10 centi fölötti hó is lehet."

Ezért hagyta el Andy Vajna Hollywoodothttp://www.life.hu/sztarok/20190121-ezert-hagyta-el-andy-vajna-hollywoodot.htmlAndy Vajna sikeres producer lett Amerikában, de végül elhagyta Hollywoodot. Návai ANikó elárulta, hogy miért döntött így a filmes. TV + Sztárok--Vajna Tímea így gyászolja férjét, Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vajna-timea-igy-gyaszolja-ferjet-andy-vajnat.htmlEgy nappal férje halála után megtörte a csendet Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoEgy környékbeli nő látta, amint Palácsik Lilla és férje megérkeznek Andy Vajna villájábahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-egy-kornyekbeli-no-latta-amint-palacsik-lilla-es-ferje-megerkeznek-andy-vajna-villajaba.htmlEgy környékbeli hölgy elárulta, látta Palácsik Lillát és férjét vasárnap dél körül megérkezni Andy Vajna villájába. Láthatóan nagyon meg voltak rendülve. TV + Sztárok--Fenyő Iván élő adásban küszködött a könnyeivel, amikor Andy Vajna haláláról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-fenyo-ivan-elo-adasban-kuszkodott-konnyeivel-amikor-andy-vajna-halalarol-beszelt.htmlA január 20-án elhunyt Andy Vajnáról emlékeztek meg a TV2 Mokka című műsorában. Fenyő Iván és Goda Krisztina is vendégként jelent meg a műsorban a Szabadság, szerelem című film kapcsán. A színész a könnyeivel küszködve beszélt a filmügyi kormánybiztossal való barátságáról. TV + Sztárok--Sebestyén Balázsék is megemlékeztek Andy Vajnárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-sebestyen-balazsek-is-megemlekeztek-andy-vajnarol.htmlSebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Rádió 1 reggeli műsorában emlékeztek meg néhai főnökükről, Andy Vajnáról. TV + Sztárok--Feladta a versenyt Bán Norbert, az Exatlon Hungary játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-feladta-a-versenyt-ban-norbert-az-exatlon-hungary-jatekosa.htmlÚjabb játékos adta fel az Exatlon Hungary című versenyt, ezúttal Bán Norbert búcsúzott önszántából. Úgy döntött, nem kockáztatja egészségét.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.