nyári időszámítás óraátállítás március óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén tavasszal március 31-én kell majd átállítanunk az órákat.

Sokan bosszankodnak az óraátállítás miatt, pedig jobb, ha felkészülnek rá, egy darabig ugyanis még marad ez a régi szokás. Idén tavasszal a nyári időszámítás március utolsó vasárnapján kezdődik, ami egészen pontosan azt jelenti, hogy március 31-én hajnali 2-ről 3-ra kell majd előretekerni az óra mutatóját. Tehát aznap egy órával kevesebbet alszunk.

Egyelőre marad az óraátállítás Forrás: MAV Zrt./Mav Zrt.
Egyre töben panaszkodnak Budapesten a patkányok miatthttp://www.life.hu/news/20190305-egyre-toben-panaszkodnak-budapesten-a-patkanyok-miatt.htmlEgyre több problémát okoznak a patkányok Budapesten – a jó idővel együtt jelentek meg. NewsOrigoA salsaszószba tunkolta a heréit a bosszúvágyó ételfutár (18+)http://www.life.hu/news/20190305-a-salsa-szoszba-tunkolta-hereit-a-bosszuvagyo-etelfutar-18.htmlA heréit tunkolta bele a kiszállítandó salsaszószba egy ételfutár, amit videóra is vett. A képsorok vírusként terjedtek a Facebookon, így a rendőrségnek sem volt nehéz ráakadnia a férfira. NewsOrigoKomoly baleset történt Győrben: két autó ütközött összehttp://www.life.hu/news/20190305-komoly-baleset-tortent-gyorben-ket-auto-utkozott-ossze.htmlKomoly baleset történt Győrben: a Lajta út elején, a Nagy Imre utcánál két autó ütközött össze. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA halhatatlanság elixírjét találták meg egy ősi kínai sírbanhttp://www.life.hu/news/20190303-a-halhatatlansag-elixirjet-talaltak-meg-egy-osi-kinai-sirban.htmlEgy ősi taoista szöveg alapján az örök élet elixírjeként azonosították a régészek azt a folyadékot, amelyet egy nyugati Han-dinasztia (i.e. 202 – i.sz. 8) idejéből való sírban találtak a közép-kínai Honan tartományban. News--Elrendelte a bíróság az élettársa meggyilkolásával gyanúsított szegedi nő letartóztatásáthttp://www.life.hu/news/20190301-elrendelte-a-birosag-az-elettarsa-meggyilkolasaval-gyanusitott-szegedi-no-letartoztatasat.htmlElrendelte a Szegedi Járásbíróság 30 napra az előzetes letartóztatását pénteken annak a negyvennégy éves nőnek, aki a gyanú szerint 2017 májusában megölte, majd elásta az élettársát – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-vel. News--Feladta magát a férfi a rendőrségen, aki egy kisfiút pofozott fel a pláza mozgólépcsőjénhttp://www.life.hu/news/20190301-feladta-magat-a-ferfi-a-rendorsegen-aki-egy-kisfiut-pofozott-fel-a-plaza-mozgolepcsojen.htmlFeladta magát a rendőrségen az a férfi, aki az egyik fővárosi bevásárlóközpont mozgólépcsőjén váratlanul arcul ütött egy kisgyermeket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.