A laposföld-hívők expedíciót indítanak a bolygó szélére

Forrás: Origo -
laposföld-hívők Antarktisz expedíció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyítani akarják igazukat a laposföld-hívők, ezért jövőre expedícióra indulnak, hogy megtalálják a bolygó szélét. 

A laposföld-hívők úgy tartják, hogy a bolygó nem gömbölyű, és az Antarktisz gyűrűként öleli körbe a Föld szélét, amit egy jégfal választ el az ürességtől. Elméletüket bizonyítani is akarják, ezért expedíciót szerveznek az Antarktiszra, hogy megtalálják a világ szélét jelentő falat.

Így néz ki a Föld a laposföld-hívők szerint Forrás: Origo

Robbie Davidson, a laposföld-hívők szervezetének alapítója elmondta, attól nem kell tartani, hogy leesnének a világ széléről, ugyanis a bolygót egy kupola védi, olyasmi, mint amilyen a hógömbök búráját – írja a The Sun.

Időjárás: szép idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190328-idojaras-szep-ido-lesz-hetvegen.htmlFolyamatos melegedés kezdődik az időjárásban, hétvégén igazán kellemes, tavaszi idő lesz. NewsOrigoUfókonvojt videózhattak le Oroszországbanhttp://www.life.hu/news/20190327-ufokonvojt-videozhattak-le-oroszorszagban.htmlUfókat rögzíthetett egy kamera Oroszországban. NewsOrigoPocakos bácsi zavarta meg a bikinis modell fotózását – Vicces videóhttp://www.life.hu/news/20190327-pocakos-bacsi-zavarta-meg-a-bikinis-modell-fotozasat.htmlEgy mosolygós, pocakos úriember zavarta meg a gyönyörű modell tengerparti videóját. NewsOrigoGyűrűsfarkú makik születtek a debreceni állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20190327-gyurusfarku-makik-szulettek-a-debreceni-allatkertben-1-2.htmlHárom gyűrűsfarkú makival gazdagodott a debreceni állatkert: március 19-én egy, 23-án pedig iker kismakik születtek a nagyerdőben – mondta az állatkert igazgatója szerdán, amikor a sajtónak bemutatta a jövevényeket. News--Babafigyelővel szellemet vett videóra a fiatal párhttp://www.life.hu/news/20190327-babafigyelovel-szellemet-vett-videora-a-fiatal-par.htmlKarmolásokat vett észre gyermeke arcán a 25 éves édesanya, Heather Brough. Kiderült, hogy nem a kicsitől származnak. A babafigyelő kamerával pedig hátborzongató felvételt készítettek. Egy szellemalak suhan át a szobán. NewsOrigoIdőjárás: Németh Lajos éjszakai fagyokra figyelmeztethttp://www.life.hu/news/20190326-idojaras-nemeth-lajos-ejszakai-fagyokra-figyelmeztet.htmlNémeth Lajos éjszakai fagyokra figyelmeztet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.