Időjárás: Németh Lajos 15 fokos hőmérséklet-csökkenést jósol

Forrás: Shutterstock -
Németh Lajos tavasz időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, igencsak fázni fogunk a hét második felében.

Drasztikus fordulat az időjárásban": ezzel a sokkoló mondattal kezdte mondandóját Németh Lajos a TV2 műsorában ma reggel. Míg az utóbbi napokban késő tavaszias időnk volt, a hét második felében szinte a telet fogja idézni az időjárás.

A nyugat-magyarországi részeken, ahol 20 fok körül volt a hőmérséklet az elmúlt napokban, ott pénteken napközben a legmagasabb hőmérséklet plusz 4 fok lesz. Számoljatok utána, ez több mint 15 fokos hőmérséklet-csökkenés az ország nyugati harmadán, de másutt is bőven 10 fokos csökkenés lesz."

A meteorológus hozzátette, nemcsak hűvös időre, hanem sok csapadékra is számíthatunk, ami jó hír a mezőgazdaságnak.

Maddie McCann szülei hazudhattak a vallomásukbanhttp://www.life.hu/news/20190410-maddie-mccann-szulei-hazudhattak-a-vallomasukban.htmlAz éttermi dolgozók állítják, Maddie McCann szülei hazudtak, amikor azt vallották, az este folyamán többször hazamentek, hogy ránézzenek a hotelszobában alvó kislányukra. News--Időjárás: esővel és viharos széllel jön a lehűléshttp://www.life.hu/news/20190410-idojaras-esovel-es-viharos-szellel-jon-a-lehules.htmlA szeszélyes tavasz a hét következő napjaiban zord arcát mutatja: szeles, esős időnk lesz. News--Szelfizés közben majdnem meghalt egy 15 éves iskolás lányhttp://www.life.hu/news/20190409-szelfizes-kozben-majdnem-meghalt-egy-15-eves-iskolas-lany.htmlEgy igazán ütős szelfit akart készíteni a 15 éves Milena Oroszországban, ám elveszítette az egyensúlyát, és 30 métert zuhant. Az orvosok most az életéért küzdenek. NewsOrigoGyermekkorában bántalmazták: hosszú évekre megnémult a lányhttp://www.life.hu/news/20190408-gyermekkoraban-bantalmaztak-hosszu-evekre-megnemult-a-lany.htmlAmelia-Rose nyolcévesen teljesen megnémult, és csak 21 éves korában kezdett el újra beszélni. Kiderült, hogy egy trauma váltotta ki nála a némaságot. NewsOrigoHatalmas baleset történt Pécsen: sok a súlyos sérülthttp://www.life.hu/news/20190407-hatalmas-baleset-tortent-pecsen-megyeri-ut-es-a-vasarter-utca-keresztezodeseben.htmlKét kocsi ütközött össze Pécsen a Megyeri út és a Vásártér utca kereszteződésében. NewsOrigoMiután megcsalta a férje, felgyújtotta magát egy brit nőhttp://www.life.hu/news/20190404-miutan-megcsalta-a-ferje-felgyujtotta-magat-egy-brit-no.htmlFelgyújtotta magát egy nő azt követően, hogy a férje megcsalta őt. Belehalt a sérüléseibe. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.