Világszerte viharok pusztítanak: van, ahol hó is esett

világszerte Románia vihar Egyesült Államok árvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas viharok pusztítanak szerte a világon: Romániában a heves esőzések miatt kialakult árvíz pusztít, az Egyesült Államokban pedig tornádó, jégeső és hó. 

Világszerte hatalmas viharok pusztítanak, Romániában az emberek menekültek az árvizek elől. Sok helyen nemcsak az utcák, de a házak is víz alá kerültek. A hatóságok a vörös, vagyis a legmagasabb szintű riasztást rendelték el a környéken.

Világszerte viharok pusztítanak Forrás: TV2/Tények

Németországban az aluljárókat is elöntötte a víz, özönvízszerűen zubogott le az eső a lépcsőkön. Az elmúlt napok heves esőzései több helyen is folyóvá változtatták az utcákat. Az Egyesült Államokban pedig jégeső és tornádó pusztít, és hiába van már tavasz, Colorado egyes részein hó esett, volt, ahol 20 centiméternyi.

Egy riportert is megütött a repülőn verekedő, részeg utashttp://www.life.hu/news/20190520-riportert-is-megutott-a-repulon-verekedo-reszeg-utas.htmlAz utasoknak és a légiutas-kísérőknek kellett lefogniuk azt a nőt, aki egy üveg whisky elfogyasztása után verekedni kezdett a repülőn. Egy másik utas videóra vette az egészet. News--Időjárás: erős szél, zivatarok jönnekhttp://www.life.hu/news/20190521-idojaras-eros-szel-zivatarok-jonnek.htmlTovább folytatódik az elmúlt napokban megszokott szeles, záporos időjárás. News--Ez az oka a májusi szeszélyes időjárásnakhttp://www.life.hu/news/20190520-ez-az-oka-a-majusi-szeszelyes-idojarasnak.htmlSzakértő adta meg a magyarázatot arra, miért is ilyen szeszélyes a májusi időjárás. NewsOrigoEnnyi az átlagfizetése a Forma–1 alkalmazottainakhttp://www.life.hu/news/20190520-ennyi-az-atlagfizetese-a-forma1-alkalmazottainak.htmlKiderült, mennyi az átlagfizetése a Forma–1 alkalmazottainak. NewsOrigoEmberi fogakhoz hasonló rágószerve van ennek a furcsa halnakhttp://www.life.hu/news/20190520-emberi-fogakhoz-hasonlo-ragoszervvel-bir-ez-a-furcsa-hal.htmlGyermekével sétált egy édesanya Georgia államban, a Szent Simon-szigeten. Észrevettek egy elpusztult halat a parton, amelynek hatalmas fogai voltak, akárcsak egy embernek. News--Leleplezték az Insta-sztárok fotóit: nincs sok közük a valósághozhttp://www.life.hu/news/20190520-lelepleztek-az-insta-sztarok-fotoit-nincs-sok-kozuk-a-valosaghoz.htmlEgy internetes fórumon leleplezték az Insta-sztárokat: kiderült, fotóik nem is türközik a valóságot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.