Így néz ki most a férfi, aki öt éve nem borotválkozik

szakáll arcszőrzet borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas szakállat növesztett az a férfi, aki öt éve nem borotválkozott.

A 32 esztendős Lance Wooton öt évvel ezelőtt öltözött be kalóznak, amelyhez a szakállát is megnövesztette. Annyira megtetszett neki a hosszú testszőrzet, hogy úgy döntött, mostantól nem hajlandó megszabadulni tőle.

Közel 80 centiméter hosszú szakálla ápolására egyébként rengeteg időt szán, a legjobb termékeket használja, amelyeket borbélyként dolgozó barátja ajánlott neki. Mostanában több arcszőrzetversenyen is elindult – óriási sikerrel.

A férfi egyébként a közösségi oldalon is egyre népszerűbb, rengeteg követőre tett szert az utóbbi időben.

Róla van szó:

Dunai hajóbaleset: a TEK elmondta, hogyan azonosítják az áldozatokathttp://www.life.hu/news/20190606-dunai-hajobaleset-a-tek-elmondta-hogyan-azonositjak-az-aldozatokat.htmlSajtótájékoztatók tartottak a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai, a dél-koreai szakértők vezetője és a hazai szakértők a Margitszigeten, a TEK ideiglenes bázisán. News--Dunai hajóbaleset: újabb részletek derültek ki a Hableány kiemelésének körülményeirőlhttp://www.life.hu/news/20190606-ujabb-reszletek-derultek-ki-a-hableany-kiemelesenek-korulmenyeirol.htmlA Duna magas vízállása miatt még mindig nem tudták kiemelni az elsüllyedt Hableány turistahajó roncsait. A hajótestben még mindig lehetnek holttestek, ami még bonyolultabbá teszi a mentést. News--2050-re kihalhat az emberiséghttp://www.life.hu/news/20190605-2050re-kihalhat-az-emberiseg.htmlSzakértők szerint a klímaváltozás miatt akár 2050-re kihalhat az emberiség. News--Időjárás: Németh Lajos szerint drasztikus változás jönhttp://www.life.hu/news/20190605-idojaras-nemeth-lajos-szerint-drasztikus-valtozas-jon.htmlNémeth Lajos elárulta, éles váltás következik be az időjárásban: az eddiginél sokkal szárazabb napok várnak ránk. NewsOrigoGenovai hídomlás - Megkezdődött a lakóépületek lebontásahttp://www.life.hu/news/20190604-genovai-hidomlas-megkezdodott-a-lakoepuletek-lebontasa.htmlMarkológépekkel kezdték el bontani az északkelet-olaszországi Genovában a tavaly augusztusban leomlott Morandi híd alatti épületeket kedden, így készítik elő a híd romjainak ezután tervezett felrobbantását. NewsOrigoDunai hajóbaleset: a harmadik holttestet is felszínre hozták a búvárok a roncstólhttp://www.life.hu/news/20190605-dunai-hajobaleset-a-harmadik-holttestet-hoztak-felszinre-a-buvarok-a-roncstol.htmlA TEK közölte, ma reggel újabb holttestet hoztak fel az elsüllyedt Hableány roncsától. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.