Elvették a MOM Sportközpontnál elhunyt kislány anyjától a másik két gyermekét

Forrás: Thinkstock -
halál gyámügy MOM Sportközpont tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A MOM Sportközpontnál elhunyt kislány édesanyja a másik két gyermekét is elvesztette: elvette tőle a gyámügy. 

A MOM Sportközpont tetején lévő használaton kívüli fabódéban kigyulladt tűzben halt meg egy 8 éves kislány, aki 11 éves testvérével mászott be a kunyhóba. A kisfiú kimenekült, a másik gyermeket a tűzoltók hozták ki, de sajnos már nem lehetett rajta segíteni. A Blikk információi szerint az eset után a gyámhatóság elvette az anyától a 11 éves kisfiút és 13 éves bátyját.

Elvették az anyától a másik két gyermekét – Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

„Egy papírt hagytak a gyerekeim helyett” – csak ennyit mondott az anya. Sajtóértesülések szerint pénteken reggel vitték el a gyerekeket. A családból való kiemelésüket a rendőrség ifjúságvédelmi osztálya kezdeményezte egyrészt azért, mert az anya nem kérte pszichológus segítségét a tragédia után, másrészt az apa is azt állította, nincsenek nála jó helyen a gyerekek. A fiúk néhány percet kaptak, hogy elbúcsúzzanak az anyjuktól, sírva szálltak be az autóba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.