Megtalálták a Korfun eltűnt magyar nagymamát

nagymama Korfu eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korfu szigetéről, Sidari városából tűnt el egy magyar nagymama szombaton. Az egyik utazási iroda a hölgy fotóját posztolva kért segítséget.

A hetvenéves nő a családjával érkezett a szigetre. Az asszony a kora esti órákban az unokái és a lánya után indult a tengerpartra, ám valószínűleg eltévedt. Az utazási iroda hétfőn jelentette be a Facebookon, hogy megtalálták a nagymamát, épségben, egészségesen.

Budai családirtás: a BRFK szerint nem a rendőrségen múlt a család életehttp://www.life.hu/news/20190826-budai-csaladirtas-a-brfk-szerint-nem-a-rendorsegen-mult-a-csalad-elete.htmlNem a rendőrségen múlt a budai család élete - jelentette ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfői közleményében. Ugyanakkor megjegyezték, hogy az ügyeletes szakmai hibát követett el, amikor egy bejelentést követően nem küldött rendőröket a címre. News--Kettős gyilkosság történt Nyíregyházánhttp://www.life.hu/news/20190826-kettos-gyilkossag-tortent-nyiregyhazan.htmlMegöltek két embert hétfőn Nyíregyházán, a feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták - erősítette meg az MTI értesüléseit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. NewsThinkstockVérfagyasztó látvány: légzuhatagot fényképeztek Balassagyarmatnálhttp://www.life.hu/news/20190826-verfagyaszto-latvany-legzuhatagot-fenykepeztek-balassagyarmatnal.htmlFélelmetes légzuhatagot fotóztak Balassagyarmatnál. A képet a Országos Meteorológiai Szolgálat tette közzé a Facebookon.NewsOrigoA templomból kilépve ért halálos autóbaleset egy ifjú amerikai házaspárthttp://www.life.hu/news/20190826-a-templombol-kilepve-ert-halalos-autobaleset-egy-ifju-amerikai-hazaspart.htmlSzörnyű tragédia rázta meg Texast: az esküvő után szenvedett halálos autóbalesetet egy pár. NewsOrigoKonvojbaleset - Halálos áldozata is van az M7-esen történt balesetnekhttp://www.life.hu/news/20190826-konvojbaleset-halalos-aldozata-is-van-az-m7esen-tortent-balesetnek.htmlHalálos áldozata is van a hétfő délelőtti, az M7-es autópályán történt katonaikonvoj-balesetnek - mondta a honvédelmi miniszter rendkívüli sajtótájékoztatóján, Budapesten. News--Egy magyar tűzoltó csapatot toborozna az amazonasi esőerdő megmentéséhezhttp://www.life.hu/news/20190826-egy-magyar-tuzolto-csapatot-toborozna-az-amazonasi-esoerdo-megmentesehez.htmlEgy magyar tűzoltó csapatot toborozna a közösségi oldal segítségével, hogy megmentse az amazonasi esőerdőt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.