Földönkívülit fedezett fel az ultrahangfelvételen egy pár

Forrás: Shutterstock -
vizsgálat Alien szülők ultrahang földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy földönkívüli tűnt fel az ultrahangfotón, amikor a leendő szülők vizsgálatra mentek.

Sophie és kedvese épp babát várnak és nemrég izgatottan készülődtek az ultrahangra, hogy a saját szemükkel is láthassák a kis jövevényt. A monitoron azonban valami egészen különös dolgot vettek észre: a kicsi fejénél mintha egy földönkívüli jelent volna meg.

Volt, egy exem, akit nagyon érdekeltek a földönkívüliek. Először azt gondoltam, ő átkozott meg... Aztán jót nevettünk az egészen” – árulta el a The Sunnak a leendő anyuka, aki hozzátette az is, hogy a baba várhatóan halloween környékén látja majd meg a napvilágot.

Egy fotós megmutatta, hogyan gyújtják fel az amazóniai esőerdőkethttp://www.life.hu/news/20190827-egy-fotos-megmutatta-hogy-gyujtjak-fel-az-amazoniai-esoerdoket.htmlCharlie Hamilton James fotós még 2013-ban forgatott a BBC-nek, a Vettem egy esőerdőt című produkciót készítette. Ez idő alatt hetekig élt szarvasmarhatenyésztőkkel Brazília nyugati esőerdőiben. Most közzétett egy akkoriban készült videót, amelyben megmutatja, hogy gyújtják fel a területeket. News--Nyíregyházi kettős gyilkosság: egy szomszéd végignézte, mi történthttp://www.life.hu/news/20190827-egy-szomszed-vegignezte-a-nyiregyhazi-kettos-gyilkossagot-ez-tortent.htmlFényes nappal ölte meg áldozatait, egy apát és egy fiút a gyilkos tegnap Nyíregyházán. A Blikk úgy tudja, először a fiúval végzett. News--Megtalálták a Korfun eltűnt magyar nagymamáthttp://www.life.hu/news/20190826-megtalaltak-a-korfun-eltunt-magyar-nagymamat.htmlKorfu szigetéről, Sidari városából tűnt el egy magyar nagymama szombaton. Az egyik utazási iroda a hölgy fotóját posztolva kért segítséget. NewsAFPEgy kutató bebizonyította, hogy a fák énekelnekhttp://www.life.hu/news/20190825-egy-kutato-bebizonyitotta-hogy-a-fak-enekelnek.htmlNico Georis amerikai "növényzenész" bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy a növények bizony énekelnek - írja a Bors. NewsOrigoMegtalálhatták a filmbéli Motkány ősi hasonmását Argentínábanhttp://www.life.hu/news/20190825-megtalalhattak-a-filmbeli-motkany-osi-hasonmasat-argentinaban.htmlMotkányhoz, a kitalált kardfogú mókushoz nagyon hasonló állat ősi kövületét találták meg Argentínában - jelentette be a Twitteren a Buenos Aires-i La Matanza Egyetem. News--Több millió fát vágnak ki az új nepáli nemzetközi repülőtér építése miatthttp://www.life.hu/news/20190825-tobb-millio-fat-vagnak-ki-az-uj-nepali-nemzetkozi-repuloter-epitese-miatt.htmlEgy új nemzetközi repülőtér ellen tüntettek természetvédők hétfőn Nepálban, mivel annak megépítéséhez több millió fát kell kivágni az ország déli részén. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.