Te is utálod a mikrótakarítást? Íme, egy nagyszerű trükk

Forrás: Thinkstock -
citrom takarítás mikrohullámú sütő otthon lakberendezés ecet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg neked sem a kedvenc programod a mikrohullámú sütő takarítása. Mutatunk azonban egy szuper trükköt, amivel könnyedén és gyorsan végezhetsz ezzel a nem túl népszerű tevékenységgel. 

Egy kisebb üvegtálkába engedj vizet, majd ebbe csavard bele egy fél citrom levét. Tedd egy percre a tálkát a mikróba, majd a 60 másodperc lejárta után hagyd még bent egy kicsit. Ha már kellőképpen bepárásodott a mikród belseje, vedd ki a tálkát, és egy normál törlőkendővel töröld át a problémás felületeteket. Ha nagyon mocskos a mikró, ismételd meg ugyanezt a műveletet. Ha esetleg nincs odahaza citromod, ecettel is próbálkozhatsz.

Forrás: Thinkstock
Varázsold csillogóvá a kopott bútoraidat, karcmentesen!http://www.life.hu/otthon/20150326-butortisztitas-fenyesites-karcmentesen.htmlMegkopott, fakó bútoraidról sem kell lemondanod: néhány pillanat alatt gyönyörűen fényes, újszerű darabokat varázsolhatsz belőlük. Mutatjuk, hogyan csináld, vegyszerek nélkül!OtthonTökéletesen ragyogó csempe – így csináld!http://www.life.hu/otthon/20150326-tokeletesen-ragyogo-csempe-segitseget-adunk-a-tisztitashoz-es-fertotleniteshez.htmlA konyhában, fürdőszobában mindig jó, ha rend van és tisztaság. A makulátlan tisztaságnak azonban az is a feltétele, hogy ne csak a szaniterek, a csaptelepek, a rakodófelületek ragyogjanak, hanem a csempe is. De hogyan tudod a csempét a leghatékonyabban megtisztítani? Ebben segítünk…OtthonA penészfoltoknak vége! Így tüntesd el őket vegyszerek nélkülhttp://www.life.hu/otthon/20150309-peneszfoltok-ellen-a-vegyszerek-helyett-alternativ-csodaszereket-hasznalunk.htmlA penész nemcsak a fürdőszoba vagy a konyha összképén ront, de komoly egészségügyi károkat is okozhat. Ott, ahol magas a páratartalom, könnyen megjelenhet, eltávolítása azonban már nem olyan egyszerű. Szerencsére, ahogy a foltok, úgy a penész ellen is léteznek hatékony házi praktikák.Otthon--Dobd fel az otthonod! – Látványos átalakulás fillérekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20150308-dobd-fel-az-otthonod-latvanyos-atalakulas-fillerekbol-tavaszra-dekoracioval.htmlTavasszal minden megújul, frissítsd fel kicsit a környezeted is. Íme, néhány trendi kiegészítő, amikkel újjávarázsolhatod a lakásod.Otthon--Takarítás környezetbarát módon – percek alatt, fillérekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20150308-takaritas-kornyezetbarat-modon-percek-alatt-fillerekbol-mososzodaval-boraxszal-goztisztitogeppel.htmlEgy környezet- és egészségtudatos ember takarítószerei környezetbarát vegyszerekből készülnek, de ez még nem elég! Ma már lehetőségünk van vegyszermentes takarításra is. Íme, néhány tipp ehhez.OtthonThinkstockÍgy lesz ragyogó az otthonod - tavaszi nagytakarítás, ésszerűenhttp://www.life.hu/otthon/20150227-a-tavaszi-nagytakaritas-egyes-lepesei-esszeruen.htmlÉrdemes a tavaszi nagytakarítás kapcsán néhány fontos szabályt betartani annak érdekében, hogy gyorsan és viszonylag kényelmesen tudd elvégezni ezt az embert próbáló feladatot is.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.