Milliókért építtet új teniszpályát magának Katalin hercegné

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
építés felújítás Katalin hercegné Vilmos herceg Norfolk teniszpálya Anmer Hall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb felújítási munkákat tervez Cambridge hercegnéje norfolki rezidenciáján, Anmer Hallban.

Vilmos herceg és Katalin hercegné is köztudottan nagy hódolói a tenisznek: mindketten klubtagok, norfolki rezidenciájukon pedig saját pályával is rendelkeznek.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

A nemrég közzétett dokumentumok szerint a brit hercegi pár 60 ezer angol fontért, vagyis körülbelül 26 millió forintnak megfelelő összegért szeretné átépíttetni és felújítani régi teniszpályáját Anmer Hallban: nem csupán arrébb költöztetnék a pályát, hanem műfüvesítenék, illetve fákat ültetnének köré, hogy eltakarják a kíváncsi tekintetek elől.

Az épülő Anmer Hall birtok, Norfolk Forrás: Northfoto

A teniszpályán kívül más tervei is vannak Vilmosnak és Katalinnak: a dokumentumokból kiderül, a hercegi pár új zöldség- illetve gyümölcsös kerteket terveznek telepíteni norfolki rezidenciájukra.

Tudtad?

Vilmos herceg és Katalin hercegné új háza valójában Camilla hercegné szerelmi fészke volt - még több részletért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.