Ilyen csodás babaszobába várja Nádai Anikó a kisfiát

babaszoba Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó már a babaszobát is berendezte, nagyon várja, hogy megszülessen a kisfia. Már csak néhány hét van a baba érkezésééig. 

Nagyon büszke a gyönyörű kismama, Nádai Anikó arra, hogy milyen csodás babaszobát tudtak berendezni párjával a hamarosan érkező kicsinek. Még el is pityeredett a meghatottságtól.

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó

"Itt állok a gyerekszoba közepén, és sírok... Lehet, a hormonok is közrejátszanak, vagy az, hogy reggelre elefánt méretűre dagadt a lábam, de ez az érzés igazából egy nagyon egyszerű szó: a büszkeség. Megfogadtam magamnak, hogy ha egyszer lesz egy gyerekem, mindent szeretnék megadni neki. Álmomban sem hittem volna, hogy egy ilyen csodás kis szobával várhatom majd őt... " - írta a Facebookon.

Milyen legyen a babaszoba?

A babavárás egyik nagy dilemmája, hogy milyen színű legyen a babaszoba. Ragaszkodjuk a jól bevált klasszikus színekhez, vagy kísérletezzünk valami újjal? Az új családtag kuckójának kialakításához több szempontot kell figyelembe venni, ugyanis a babát itt érik majd az első és legfontosabb benyomások, az őt körülvevő környezet hatással lesz személyiségének fejlődésére is. Milyen legyen a szoba?

A putriból a világhír felé - Ezekben a házakban nőttek fel a legnagyobb sztárokhttp://www.life.hu/otthon/20150722-a-legnagyobb-sztarok-gyerekkori-otthonai.htmlMa már luxusvillákban és tengerparti álomnyaralókban tengetik mindennapjaikat, de nem volt ez mindig így! A hírnév hajnalán a legnagyobb sztároknak is jóval szerényebb hajlékokban kellett meghúzniuk magukat. Persze a szerény jelző az ő esetükben relatív, hiszen egy-egy hajdani sztárotthon kishazánkból nézve egyáltalán nem tűnik annyira nyomorúságosnak. OtthonAFPLovagolj meg egy gigantikus csirkecombot, vagy heveréssz egy méretes perecen!http://www.life.hu/otthon/20150721-vicces-strandkiegeszitok-gumimatracok.htmlEmlékszel még a ronda piros-kék, NDK-s gumimatracokra? Igaz, hogy évente újra kellett őket foltozni, mert elfáradt a napsütésben az anyaguk, de így is évekig bírták a gyűrődést. Ezeknek az ikonikus daraboknak mára (sajnos) leáldozott, különböző vicces gumicsodák garmadája van azonban helyettük a piacon. Otthon--Eladó ingatlan: less be Julia Roberts New York-i otthonába! http://www.life.hu/otthon/20150720-elkepeszto-luxus-less-be-julia-roberts-new-york-i-otthonaba.htmlÉppen eladó az Oscar-díjas színésznő, Julia Roberts New York-i otthona. Otthon--Ezeket az épületeket a világ legtehetségesebb tervezői álmodták meghttp://www.life.hu/otthon/20150713-a-vilag-legrangosabb-epiteszeti-fesztivalja-a-world-architecture-festival-idei-epuletei.htmlA világ egyik legrangosabb építészeti fesztiválját, a World Architecture Festivalt (WAF) 2008 óta rendezik meg, amely tulajdonképpen nem más, mint a globális építészeti piac felépült, illetve jövőben megvalósuló épületeinek évente megrendezett seregszemléje. OtthonOrigoEzekben a szobákban születnek a világ legfontosabb döntéseihttp://www.life.hu/otthon/20150709-a-vilag-legfontosabb-szobai-ahol-nagy-dontesek-szuletnek.htmlAz alábbi szobákba bizony nem sok ember kaphat bebocsátást - kifejezetten a világ legbefolyásosabb döntéshozóinak vannak ugyanis fönntartva. Most beleshetsz a kulisszák mögé, nézd meg hol tanácskozik például az ENSZ, vagy a FIFA.Otthon--Komolyodik a dolog? Összeköltözik Chris Martin és Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/otthon/20150708-jennifer-lawrence-es-chris-martin-osszekoltoznek-new-yorkban.htmlAz éhezők viadala és a Napos oldal sztárja már keresi az ideális fészket, amelyet majd megoszthat a Coldplay frontemberével és annak két gyermekével.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.