Pompa és fényűzés egy aprócska lakásban - Lélegzetelállító luxusotthonok

Forrás: forbes.com -
méret ház luxus otthon kreativitás priceless otthon apró lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mondani szokás: nem a méret a lényeg! Bár a luxust sokan azonosítják a megalomániával, mégis világszerte vannak olyan aprócska, mégis fényűző vityillók, amelyeket bármely hatalmas hodályban lakó milliomos megirigyelhetne. Le fog esni az állad!

Nem szabad, hogy egy ingatlant csupán a mérete alapján ítélj meg, hiszen egy aprócska lakás is tűnhet tágasnak, ha okosan rendezi be a lakója.

Forrás: forbes.com

Egy aprócska otthon méretét nagyon szépen meg lehet növelni a világos falakkal és bútorokkal, és a jól kitalált tárolási módszerekkel. Tudják ezt jól az alábbi otthonok tulajdonosai is, akik a lehető legpraktikusabban rendezték be lakhelyüket, ennek köszönhetően pedig a képeket nézegetve egyáltalán nem a lakások mérete szúr szemet, hanem a stílus, a pompa, a luxus, ami az enteriőrökből árad.

Ha végignézed a galériánkat, te is rájössz majd, milyen zseniális dolgokat lehet kreálni egy minilakásból is!

/1510/Mini_20151021184518

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.