Csempéssz egy kis luxust otthonodba - Kényeztető fürdőszentélyek

fürdőszoba luxus fürdőkád inspiráció otthon lakás dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lakás felújításánál sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a fürdőszoba kialakítását egészen kicsi területen kell megoldani. A kis hely azonban egyáltalán nem hátrány! Némi kreativitással és persze befektetéssel kényelmes, dizájnos, sőt, akár elegáns is lehet a végeredmény. 

Ugye neked is jól esik egy fárasztó nap után ellazulni, megpihenni és felfrissülni egy kád vízben? A fürdőszobának bizony fontos szerepe van a mindennapokban, nem csak funkcionálisan kell megfelelnie, hanem dizájnban is illeszkednie kell a lakók igényeihez, hiszen esztétikus környezetben a pihenés vagy a kár a reggeli készülődés is könnyebben megy. A következőkben elképesztően dizájnos luxusürdőszobákat gyűjtöttünk össze, amelyek láttán garantáltan tátva marad a szád.

Forrás: www.houseandgarden.co.uk

Természetesen ezek a fürdők luxuskategóriás termékekből, vagy akár egyedi gyártásból valósultak meg, mégis, néhány ötletet ellesve bátran inspirálódhatsz belőlük!

/1510/L_leg20151028152354

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.