Egy omladozó kúria, ahol megállt az idő - Káprázatos képek

kúria otthon elhagyatott elhagyott épületek elhagyott helyek félelmetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A polcokon könyvek garmadája sorakozik, a franciaágy még most is meg van vetve, a konyhában pedig egy ódon teáskanna várja, hogy a házigazda újra dobjon néhány fát a sparheltre. Ebben a kísérteties házban több évtizede egyik pillanatról a másikra állt meg az idő, és tűntek el az egykori lakók.

Hátborzongató és lélegzetelállító - talán ezek a szavak adják át a legjobban az alábbi, több évtizede elhagyott kúria hangulatát. Hogy a lakókkal mi történhetett, és miért tűntek el hátrahagyva csapot-papot, nem tudni. A berendezések és a személyes holmik azonban ennyi év után is hűen őrzik egykori gazdáik emlékét.

Forrás: Martino Zegwaard

Bár a falak omladoznak, a tapéta már mállik, a berendezéseken több centiméter por magasodik, ez a furcsán elhagyott otthon mégis sugároz magából valamiféle különleges energiát. Martino Zegwaard holland fotós képeiről egyszerűen nem tudja levenni a szemét az ember.

/1511/Az_el2015111017290Hajléktalan hírességek - Volt, hogy nem volt tető a fejük feletthttp://www.life.hu/otthon/20151109-hajlektalan-hiressegek-sztarok-akiknek-nem-volt-hol-lakniuk.htmlNem minden híresség született bele a pompába és csillogásba – volt, akinek keményen meg kellett dolgoznia a sikerért. A hírnév küszöbén álló feltörekvő sztárok pedig mindenre képesek a cél elérése érdekében: ha kell egy autóban, vagy akár egy parkban is meghúzzák magukat, amíg a sorsuk jobbra nem fordul. OtthonAFPCarrie Bradshaw elbújna szégyenében - Grandiózus gardróbokhttp://www.life.hu/otthon/20151105-sztarok-hatalmas-luxusgardrobjai-ruhasszekrenyei.htmlUgye te is emlékszel Carrie grandiózus gardóbjára, amelyet Big új ottonukban építetett cipőmániás feleségének? Ilyen hatalmas cipősszekrények azonban egyáltalán nem csak a filmekben léteznek: Hollywood legnagyobb dívái is büszkélkedhetnek Carrie Bradshawt megszégyenítő tárolókkal. OtthonOrigoEgy szoba, ami megmentheti az életedhttp://www.life.hu/otthon/20151104-panikszszoba-a-valosagban-biztonsagi-szobat-csinaltatott-george-clooney.htmlUgye te is emlékszel a Pánikszoba című thrillerre? A filmben Jodie Foster és Kristen Stewart korszerű belső bunkerbe menekül New York-i lakásukban, amikor betörők zavarják meg a nyugalmukat. A film középpontjában található pánikszoba egyáltalán nem a képzelet szüleménye, a tehetősebbek között egyre többen ruháznak be egy úgynevezett biztonságos szobára. Otthon--Ház a kísértethegyen - Így lesz az enyészeté egy káprázatos szállodahttp://www.life.hu/otthon/20151103-hotel-del-salto-elhagyatott-szalloda-kolumbiaban.htmlFestői környezet, kísérteties hangulat - a nyüzsgő, fényűző szállodából néhány év alatt valódi szellemkastély vált. Ismerd meg a kolumbiai Hotel del Salto történetét. Otthon--A putriból a világhír felé - Ezekben a házakban nőttek fel a legnagyobb sztárok 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20151030-ezekben-a-hazakban-nottek-fel-a-vilagsztarok.htmlEgy korábbi cikkünkben már bemutattuk azokat a szerény hajlékokat, ahonnan Michael Jackson, Elvis Presley vagy akár Jennifer Lopez elindult a világhírnév felé – bizony a szupersztárok sem éltek mindig luxuskörülmények között! A sort most folytatjuk, lássuk, milyen családi fészekben nőttek fel Hollywood legnagyobb dívái. Otthon--Káprázatos halloweeni inspirációk http://www.life.hu/otthon/20151027-halloween-dekoracio-diszites.htmlNéhány nap, és itt a halloween - ideje hát belekezdened otthonod kidekorálásába! Ha eddig csak a tökfaragással próbálkoztál, akkor ebben az évben érdemes valami látványosabb dolgot is kipróbálnod. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.