A sármos ByeAlex megmutatta lakását

Forrás: Facebook/ ByeAlex -
legénylakás otthon ByeAlex lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak ByeAlex, de a lakása is elég jól néz ki a fotón, amelyet az énekes a Facebookon osztott meg.

ByeAlex esti programja egy kis konzoljáték, legalábbis a kép címe szerint. Az egyre helyesebb és kisportoltabb énekes bepillantást engedett lakásába, aminek bizonyára nagyon sok női rajongó örül.

Íme!

Forrás: Facebook/ ByeAlex

Készíts dizájnos, egyedi, világító betűdekorációt!http://www.life.hu/otthon/20151230-csorba-anita-tertervezo-dizajnos-vilagito-betudekoraciot-keszit.htmlLátványos és egyedi - Csorba Anita tértervező megmutatja, hogy készíthetsz világító betűdekorációkat. OtthonOrigoÍgy hasznosítsd a lakásod sarkaithttp://www.life.hu/otthon/20151228-igy-nyerhetsz-teret-otthonodban-hasznositsd-a-sarkokat.htmlAzok a fránya sarkok! Egy csomó tér parlagon hever a sarkok miatt otthonodban, miközben aprócska lakásodban szűkölködsz? Nem vagy egyedül, a legtöbb ingatlanban a sarkok igazi mumusnak számítanak, amikkel lakberendezés szempontjából a lakók egyszerűen nem tudnak mit kezdeni. Pedig megannyi lehetőség rejlik bennük! OtthonOrigoInspirálódj a sztároktól - Így karácsonyoztak 2014-ben a hírességekhttp://www.life.hu/otthon/20151209-sztarok-karacsonyfaja-2014-ben.htmlEgy hét, és itt a karácsony – tudod már, hogy idén milyen színekben fog pompázni a fád? Nézd meg, milyen fenyővel ünnepeltek tavaly a legnagyobb sztárok, és inspirálódj!Otthon--Futurisztikus rémálom - A pekingi olimpiai romjaihttp://www.life.hu/otthon/20151209-2008as-pekingi-olimpiai-helyszin-pusztulasa.html"Egy világ, egy álom" – ez volt a 2008-as pekingi olimpia hivatalos mottója. A hét évvel ezelőtti nyári játékok futurisztikus építményeinek akkor az egész világ a csodájára járt - az álom azonban mára rémálommá változott. OtthonDíszek, fények, cukiságok - Így öltöztesd karácsonyi díszbe otthonodhttp://www.life.hu/otthon/20151207-diszek-fenyek-cukisagok-az-idei-karacsonyi-trendek.htmlAz idei évben is egy halom ragyogó karácsonyi dekoráció és elbűvölő kiegészítő lepte el a lakberendezési áruházak polcait. A csodásabbnál csodásabb díszek között könnyen elveszhet az ember, hogy egy kicsit segítsünk a döntésben, összeszedtük a mi kedvenceinket. Otthon--Így lesz otthonod elegánsan ragyogó az ünnepek alatthttp://www.life.hu/otthon/20151208-pezsgoszinu-dekoraciok-es-diszek-karacsonyra.htmlAzt szeretnéd, hogy otthonod kifinomult eleganciát sugározzon az ünnepek alatt? Akkor a már jól megszokott, klasszikus karácsonyi színek mellett idén érdemes néhány pezsgőszínű kiegészítőt is becsempészned! Meglátod, az eredmény káprázatos lesz!Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.