Megjelentek a költöztetők Ben Affleck és Jennifer Garner közös otthonánál

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
ház házasság költöztetés válás Ben Affleck Jennifer Garner otthon család költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
És ezzel lezárult egy korszak: kiköltözött a hollywoodi sztárpár egyik tagja a közös, Pacific Palisades-i villájukból. Kérdés, hogy melyikük volt az?

Immár fizikai értelemben is külön folytatja tovább Jennifer Garner és Ben Affleck.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A hollywoodi sztárpár, akik tavaly jelentették be, hogy elválnak, otthonánál a minap jelentek meg a költöztető autók.

Forrás: Northfoto

A RadarOnline nem árulta el, hogy a házaspár melyik tagja költözik ki a közösen megosztott, 45 millió dollárt érő családi házból. Ben Affleck a válás óta a telek egyik különálló vendégházában lakott, míg Jennifer továbbra is a főépületben maradt a 3 közös gyermekükkel.

Pazar kilátás és elképesztő luxus: nézz be Cristiano Ronaldo leendő otthonába!http://www.life.hu/otthon/20160205-cristiano-ronaldo-futballsztar-18-millio-dollaros-new-york-i-lakast-keszul-megvenni.htmlMásodik New York-i lakását készül megvásárolni a Real Madrid focistája. Kukkants be a futballsztár 3700 négyzetméteres lakásba! OtthonAFPElkészült Kim Kardashian és Kanye West luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20160330-kim-kardashian-es-kanye-west-bel-air-i-luxusotthona-3-ev-utan-elkeszult-itt-fognak-lakni.htmlBefejeződtek a sztárpár közös villájának felújítási munkái. Nézd meg, hol fog élni Kim Kardashian és Kanye West! Otthon--Ebben a hatalmas villában él Angelina Jolie és Brad Pitt családjahttp://www.life.hu/otthon/20160310-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-csaladja-ebben-a-hatalmas-villaban-el.htmlA hírek szerint végre befejeződtek a világhírű színészpáros közös, Los Angeles-i otthonának felújítási munkái. Nézd meg alább a végeredményt! Otthon--Hugh Hefnerrel együtt árulják a legendás Playboy-villáthttp://www.life.hu/otthon/20160110-hugh-hefner-playboy-alapitoval-egyutt-aruljak-a-playboy-villat.htmlVan fölösleges 200 millió dollárod? Akkor simán a tiéd lehet a Playboy-vezér Los Angeles-i villája - vele együtt! Otthon--Eladták a házat, ahol annak idején eszméletlenül találtak rá Bobbi Kristina Brownrahttp://www.life.hu/otthon/20160203-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-elhunyt-lanyanak-otthonat-eladtak.htmlEladták a néhai Whitney Houston tavaly elhunyt lányának georgai-i ingatlanját, amelyet 469 ezer dollárért hirdettek meg. Otthon--Jön a baba? Nagyobb lakás után néz Beyoncé és Jay Zhttp://www.life.hu/otthon/20160119-beyonce-es-jay-z-nagyobb-lakas-utan-nez-new-yorkban.htmlA hírek szerint már keresi a sztárpár az ideális otthont New Yorkban, ahol kényelmesen elférne az állítólag hamarosan bővülő család. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.