Vakációzz úgy, mint Beyoncé – Így AirBnB-znek a sztárok

Airbnb híresség luxus ingatlan otthon Mariah Carey szállás sztárok Hollywood Gwyneth Paltrow Beyoncé Rihanna nyaralás luxusapartman Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik a saját luxusszigetükön bújnak el az árgus szemek elől; vannak, akik saját luxusszállodát üzemeltetnek, és annak egy félreeső szobájában húzzák meg magukat, ha pihenni vágynak; és vannak olyan hírességek, akik sok más földi halandóhoz hasonlóan az AirBnB segítségével keresnek szállást a nyaralásukhoz. 

Ha minden vágyad, hogy egyszer életedben belefeküdj abba az ágyba, amiben Beyoncé is álomra hajtotta már a fejét, akkor nosza! Itt a lehetőség!

Beyoncé

Beyoncé Forrás: AFP

Amikor Beyoncé éppen nem a Super Bowl félidejében kápráztatta el a közönséget, férjével, Jay Z-vel és kislányukkal, Blue Ivyval egy Kaliforniában található, Los Altos-i luxusapartmanban húzta meg magát. Az ingatlan öt hálószobával, öt fürdőszobával, egy hatalmas úszómedencével, egy borospincével és a San Francisco-öbölre nyíló csodálatos kilátással is büszkélkedhet. A pletykák szerint Justin Bieber is ugyanebben az AirBnB-apartmanban szállt meg, mielőtt útnak indult Purpose World Tour koncertsorozatára.

Beyoncé a Los Altos-i luxusapartmanban pihen Forrás: Instagram/Beyoncé
Forrás: Instagram/Beyoncé

Rihanna

Rihanna Forrás: AFP

Egy házi vízesés, magánstrand az öbölben, szauna, kerti tó és egy komplett japán fürdő – mindez abban a hawaii ingatlanban, ahova Rihanna vonult el kicsit kipihenni a sztársággal járó fáradalmakat.

Hawaii paradicsom Forrás: airbnb.hu/The Paul Mitchell Estate
Forrás: airbnb.hu/The Paul Mitchell Estate
Forrás: airbnb.hu/The Paul Mitchell Estate

Mariah Carey

Mariah Carey Forrás: AFP

Az énekesnő egy hónapot töltött családjával ebben a négyszobás malibui luxusotthonban tavaly nyáron, és nem kevesebb mint 10 000 dollárt fizettek érte éjszakánként. 2,8 millió forint egy éjszakáért? Nem semmi. Bár az ingatlan értékén biztosan az is sokat dobott, hogy a gyönyörű Charlize Theron lakik a szomszédban.

Malibui luxus Forrás: airbnb.hu/Carbon Beach, Malibu
Forrás: airbnb.hu/Carbon Beach, Malibu
Forrás: airbnb.hu/Carbon Beach, Malibu

Emma Stone

Emma Stone Forrás: AFP

A színésznő a hawaii Oahu városában bérelt luxusotthont nyaralása alatt. Az ingatlan nemcsak káprázatos, hanem nagyon okos is: a konyhától kezdve a hálóig minden kütyü digitálisan irányítható egy iPad segítségével. Stone-nak így a kisujját sem kellett mozdítania, minden erejével a pihenésre koncentrálhatott.

iPad irányítású hawaii luxus Forrás: airbnb.hu/Diamond Head Villa
Forrás: airbnb.hu/Diamond Head Villa
Forrás: airbnb.hu/Diamond Head Villa

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow Forrás: AFP

Amikor a színésznő a mexikói Punta Mitát látogatta meg családjával, ők is AirBnB-szállás mellett döntöttek. A káprázatos luxusvillában a hat hálószoba mellett egy jógaterem is helyet kapott, a kerthez pedig két hatalmas medence is tartozik. Szívesen lettünk volna Paltrow-ék helyében.

Punta Mita-i harmónia Forrás: airbnb.hu/6 bd, walk to St. Regis, beachfront
Forrás: airbnb.hu/6 bd, walk to St. Regis, beachfront
Forrás: airbnb.hu/6 bd, walk to St. Regis, beachfront

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.