Szandi megmutatta pazar otthonát

ház otthon stúdió Story Extra konditerem RTL Klub Szandi pazar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő bepillantást engedett házának olyan zugaiba is, amit eddig rejtegetett a kíváncsi szemek elől.

Szandi az RTL Klub Story Extra című adásában mutatta meg fényűző otthonát. Az énekesnő körbevezette a házában a stábot, még a kisfia által a nappaliban hagyott legóhalmot sem rejtegette. Szandinak és családjának a kert és a hatalmas terasz a kedvenc része, ahonnan mesés panorámában gyönyörködhetnek.

„Úgy alakítottuk ki az otthonunkat, hogy mi jól érezzük benne magunkat. Tegnap este is éjfélig itt üldögéltünk a teraszon a gyerekekkel" – mondta Szandi. Konditerem és saját hangstúdió is található az otthonában, amit még sosem mutatott meg a kameráknak.

Őrület! Két srác a panel konyhájából csinált medencéthttp://www.life.hu/otthon/20160629-ket-orosz-srac-a-panel-lakasuk-konyhajabol-csinalt-medencet-es-jot-lubickolt.htmlA ruszki wellness nem ismer határokat. A két férfinak olyan melege volt, hogy fogták és vízzel engedték tele a konyhát, majd jót lubickoltak. Otthon--El sem hinnéd milyen különleges "otthonban" élt Trokán Nórahttp://www.life.hu/otthon/20160628-torkan-nora-szineszno-elarulta-milyen-kulonleges-volt-amikor-gyermekkoraban-egy-jurtaban-lakott.htmlA színésznő arról mesélt, hogyan érezte magát, amikor fél évig a szabadban élt gyermekkorában. Otthon--Tóth Vera bomba formában pózolt otthonábanhttp://www.life.hu/otthon/20160613-toth-vera-enekesno-bombaformaban-pozolt-otthonaban.htmlAz énekesnő a hétvégén egy remek fotóval lepte meg rajongóit, valósággal virágzik. Otthon--Hoppá! Pazar villában él Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/otthon/20160425-nyertes-zsuzsa-szineszno-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-megmutatta-gyonyoru-otthonat-es-panoramas.htmlA színésznő a Hal a tortán adásában látta vendégül csinos kis házában sztárcimboráit. Otthon--Kukkants be Cseke Katinka otthonába!http://www.life.hu/otthon/20160323-cseke-katinka-szineszno-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-bepillantast-engedett-otthonaba.htmlÉdesanyja különleges festményei díszítik a színésznő otthonát, amit szívesen mutatott meg a Hal a tortán adásában. OtthonMádai Vivien megmutatta otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20160115-madai-vivien-musorvezeto-megmutatta-otthonat-ami-nagyon-stilusosan-van-berendezve.htmlA műsorvezető egy forgatáson engedett bepillantást a lakásába, ami nagyon stílusosan van berendezve. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.