Állítólag Friderikusz megválik az otthonától

Forrás: MTI/Földi Imre -
villa Friderikusz Sándor eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyos információk szerint Friderikusz Sándor egy ingatlanokat értékesítő portálon árulja a luxuspalotáját. Állítólag egyedül érzi magát a hatalmas házban. 

A Svábhegy oldalában, a természet ölelésében található Friderikusz Sándor felfoghatatlan értékű luxusvillája, amihez úszómedence, teniszpálya, pezsgőfürdő, moziterem és még ezernyi extra is tartozik.

Friderikusz eladja a luxusvilláját? Forrás: MTI/Földi Imre

Állítólag egy luxusingatlanokat értékesítő oldalra kerültek fel Sándor otthonáról képek, mert a showman szeretné eladni a mesebeli palotát. Érdekesség, hogy a méregdrága otthon előző tulajdonosa a 90-es évek közismert fotográfusa és egyben alvilági személyisége, Fenyő János volt.

Friderikusz a férfi meggyilkolása után vásárolta meg az ingatlant, amiből állítólag azért szeretne elköltözni, mert magányosnak érzi magát egyedül az óriási épületben – írta meg a Ripost.

Friderikusz Sándor felháborodott Csiszár Jenő miatt

Erről beszélgetett az Önindítóban Friderikusz Sándor, Bochkor Gábor és István Dani. Abban mindannyian egyetértettek, hogy leesett az álluk, amikor meghallották a hírt. Olvass tovább itt...

Hajós András: "Hálás vagyok, hogy van agyam"http://www.life.hu/sztarok/20170330-dokumentarista-reality-kategoriaban-hajos-andras-musora-a-dalfutar-nyerte-a-televizios-ujsagirok.htmlDokumentarista reality kategóriában Hajós András műsora, a Dalfutár nyerte a Televíziós Újságírók Díját. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoDíjat kapott Gundel Takács Gábor - Ez az új munkája az Origónálhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-dijat-kapott-gundel-takacs-gabor-az-origo-munkatarsa.htmlGundel Takács Gábor az Origó munkatársaként, de egy korábbi műsoráért, a maradj Talpon!-ért kapott díjat. TV + Sztárok--Stohl András lehet a Morning Show műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170330-stohl-andras-lesz-a-morning-show-musorvezetoje.htmlMindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy Stohl András felmondott a Vígszínházban, és azt találgatták, hogy vajon milyen munkáért adta fel a színészkedést. Kiderült, hogy állítólag ő lesz a Class FM online rádiójának műsorvezetője. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKiss Ramóna válthatja Istenes Bencét az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-kiss-ramona-vezetheti-az-x-faktort.htmlAhogy azt korábban Life.hu is megírta, Istenes Bencét nem láthatjuk az X-Faktorban, de ha nem ő, akkor ki fogja vezetni a műsort? Sajtóértesülések szerint már megvan az RTL Klub jelöltje, aki nem más, mint Kiss Ramóna! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoNemcsák Károly-Darvasi Ilona: válásukról vallott a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-nemcsak-karoly-darvasi-ilona-valasukrol-vallott-a-szineszno.htmlAmikor felröppent a hír, hogy Nemcsák Károly és Darvas Ilona válnak, a színésznő a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házasságának válságát. Hogy miért? Így szerette volna elejét venni a pletykáknak. Akkor derült ki az is, hogy már másfél éve különélnek, mindketten új életet alakítottak ki. A színészpár azonban papíron még mindig együtt van. TV + SztárokMTISarka Kata mellei megnőttek? Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170330-sarka-kata-mellei-megnottek.htmlEgy olyan fotót tett fel a Facebookra Sarka Kata, amelyen jóval nagyobbnak látszanak a mellei, mint általában, így aztán azonnal el is kezdődtek a találgatások: plasztikáztatott volna? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.