Klapka György házát el akarja adni az özvegye

Forrás: Tények -
ház Klapka György özvegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György nemcsak fájdalmat, bonyodalmat is hagyott maga mögött. Özvegye nem is tud túllépni az aranyember halálán, éppen ezért drasztikus lépésre szánta el magát: eladja a családi házat.

Klapka György rengeteg bonyodalmat és vihart hagyott maga mögött. Az örökösök azt hitték, a végrendelet mindennek pontot tesz a végére, de csak még nagyobb zavart okozott. Az aranyember ugyanis két fiát is megtagadta, ami mindenkit megdöbbentett. Nem csoda, ha a család nehezen tud megbirkózni a fájdalommal, amit Klapka György halála okozott, ráadásul most még meg is kell birkózniuk ezekkel a botrányokkal.

Nem tudja elengedni szeretett férjét Marika Forrás: Tények

Az aranyember özvegye még azzal is küzd, hogy a családi házban kell élnie. Addig valószínűleg nem tud túllépni a fájdalmon, amíg ott tölti a napjait, ezért komoly lépésre határozta el magát. A fájó emlékek miatt úgy határozott, hogy

eladja a hatalmas családi házat,

ahol a férje meghalt, hogy megnyugodjon a lelke, és új életet kezdhessen – írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.