Áron alul adta el New York-i lakását Demi Moore

ingatlan Hollywood Demi Moore sztár lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő még 2015-ben dobta piacra a New York-i Central Park West mentén lévő San Remo épület déli tornyában található penthouse lakását. Az akkor meghirdetett eladási ár 75 millió dollár volt, ám aztán kevesebbért kelt el a luxusingatlan.

A bútorozatlan és hatalmas lakás kb. 700 négyzetméter. Képzelj magad elé egy kétemeletes, 17 szobás, gyönyörű ívelt lépcsősorral és csodás cseresznyefa padlóval gazdagított otthont, melynek belső terei mind a Nagy Alma fényűzését hirdetik. A földszinten a nappali három oldalról engedi be a természetes fényt, és egy türkiz kerámiával kirakott kandalló díszíti. A könyvtár és az ebédlő bonyolult, és ennek megfelelően igen dekoratív gipszkarton díszlécekkel rendelkezik, míg az étkező-konyha panorámás kilátást nyújt a városra, egészen a George Washington hídig.

Áron alul adta el New York-i lakását Demi Moore otthon Forrás: Modlin Group

Az acélból készült díszes üvegajtók egy kb. 150 négyzetméteres kőburkolatú teraszra nyílnak, amely szinte teljesen körbefonja a tornyot, a Central Parkra néző kilátás pedig már csak hab a tortán.

Az acélból készült díszes üvegajtók egy kb. 150 négyzetméteres kőburkolatú teraszra nyílnak Forrás: Modlin Group

A vevő nem kívánta a nevét a nagyközönség elé tárni, így jelenleg a titokzatos „M2 Trust" néven szerepel a nyilvántartási papírokon. Vajon ki lehet ő? Ami ismeretes, hogy Demi Moore az eredeti eladási árból kétszer is engedett, végül 45 millió dollárért adta el. Ez 30 millióval kevesebb, mint amit a színésznő első körben kapni akart az ingatlanért.

Demi Moore az eredeti eladási árból kétszer is engedett, végül 45 millió dollárért adta el Forrás: Modlin Group
Forrás: Modlin Group
Ebben a luxusotthonban élt és hunyt el a legendás díva, Marilyn Monroehttp://www.life.hu/otthon/20170428-elado-marilyn-monroe-kaliforniai-luxusotthona.htmlMindig is arról álmodtál, hogy úgy élj, mint egy valódi hollywoodi csillag? Nos, ha van elég pénzed, most akár te is beköltözhetsz az imádni való Marilyn Monroe egykori kaliforniai luxusotthonába. Otthon--Nánási Pál megmutatta második otthonát: Videó!http://www.life.hu/otthon/20170429-ime-nanasi-pat-studioja.htmlTöbb száz négyzetméternyi terület, hatalmas ablakok, és persze természetes fény. Gyerekszoba, irodák, bárpult és fű a falon. Mindez Nánási Pál fotóstúdiójában, ahova a fényképész most a TV2 kameráit is beengedte. Otthon--Íme, az Egyesült Államok öt legdrágább otthonahttp://www.life.hu/otthon/20170425-az-egyesult-allamok-5-legdragabb-otthona.htmlTény, hogy idehaza is az egekbe szöknek az ingatlanárak, de azt azért kijelenthetjük, hogy szerencsére meg sem közelítik a listánkban szereplő otthonokét. Ezek a grandiózus villák még az Egyesült Államokban is igencsak borsos árúnak számítanak, olyannyira, hogy jelenleg az alábbi 5 ingatlan az USA legdrágább lakóotthona. OtthonOrigoJennifer Lopez megmutatta az otthonát: Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170421-ebben-a-luxusban-el-jennifer-lopez.htmlElképesztő fotók láttak napvilágot Jennifer Lopez Los Angeles-i otthonáról. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire szép. Otthon--Íme, Angelina Jolie lehetséges új otthona - Bőven van hely a hat gyerkőcnekhttp://www.life.hu/otthon/20170418-angelina-jolie-meg-akarja-venni-cecil-b-demille-egykori-villajat.htmlAngelina Jolie, úgy tűnik, készen áll új életet kezdeni hat gyerkőcével – Brad Pitt nélkül. Erre utal legalábbis az a hír, miszerint éppen egy hollywoodi legenda egykori otthonát készül megvásárolni a családja számára. Less be a luxusingatlanba! Otthon--Eladó Tyra Banks New York-i luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20170414-tyra-banks-eladja-new-yorki-otthonat.htmlA szupermodell Tyra Banks 17,5 millió dollárért árulja New York-i otthonát. Az ingatlan Manhattan városrész Battery City Park negyedében található. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.