Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata korábban csak ritkán engedtek betekintést az otthonukba. Amióta azonban Kata elköltözött a gyerekekkel, több olyan fotó kerül fel Péter közösségi oldalaira, amelyeken látszik, hol és hogyan él. Ezekből szemezgettünk.

Péter Instagramján több fotón is látszik, hogy néz ki törökbálinti otthona:

Nagy meccs van #pingpong #noncsiesdavid

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Time to play☝️ ⚽️ #csakafoci #davidka #apasnap

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Relax #relax #weekend #athome #sunshine

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Eső után a teraszról #csodaszep #esoutansutanap #tavasz

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Profi a Konyhámban☝️ ☺️ #noncsifoz #nekemkesziti #annyiraimadom

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Úgy tudni, Péter mintegy egy évtizeddel ezelőtt vette meg a törökbálinti telket:

Sarka csak e-mailben kommunikál Péterrel

Sarka Kata és Hajdú Péter válásáról szinte minden részletet tudhatunk, a szemünk előtt zajlott. Sokan várták már a végét, hátha akkor majd barátként tudnak egymáshoz közeledni a gyerekeik kedvéért. Úgy tűnik, a kedélyek nem csillapodnak: az egykori szerelmespár legfeljebb e-mailben hajlandó szóba állni egymással. A legfrissebb fejleményekről itt írtunk korábban.
Sarka Kata csak e-mailben kommunikál Hajdú Péterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-sarka-kata-es-hajdu-peter-nem-allnak-szoba-egymassal.htmlSarka Kata és Hajdú Péter válásáról szinte minden részletet tudhatunk, a szemünk előtt zajlott. Sokan várták már a végét, hátha akkor majd barátként tudnak egymáshoz közeledni, a gyerekeik kedvéért. Úgy tűnik, a kedélyek nem csillapodnak: az egykori szerelmespár legfeljebb e-mailben hajlandó szóba állni egymással. TV + Sztárok--Hajdú Péter cáfol: "Tvrtko nem a Heti Naplóhoz szerződött"http://www.life.hu/sztarok/20170512-hajdu-peter-cafolja-hogy-tvrtko-a-heti-naplohoz-szerzodne.htmlA Bors informáiói szerint Vujity Tvrtko és családja hamarosan hazaköltözik Amerikából, és az ATV műsorvezetője lesz. A Heti Naplóban Sváby András váltja majd. Hajdú Péter, a műsro producere azonban cáfol. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy kívánt sok boldogságot Sarka Katának Hajdú Péter: Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170506-igy-kivant-sok-boldogsagot-sarka-katanak-hajdu-peter.htmlA műsorvezteő azt állítja, soha nem mondana rosszakat gyerekei édesanyjáról. TV + Sztárok--Hajdú Péter gyermekei rosszul viselik a válásthttp://www.life.hu/csalad/20170505-hajdu-peter-gyerekei-rosszul-viselik-a-valast.htmlHajdú Péter csütörtök reggel a Morning Show vendége volt, itt beszélt őszintén arról, hogyan viselik a gyermekei a válást. Noncsikát és Dávidkát bizony nagyon megviseli a szülők különélése. CsaládFotó: Mudra László - OrigoHajdú Péter különleges helyen kényezteti a barátnőjéthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170430-hajdu-peter-es-eszter-romaban-vannak.htmlA válófélben lévő sztárpár mindkét tagja bemutatta, hogyan töltik a hosszú hétvégét. Sarka Kata elárulta, hogy hamarosan bővül a család, férje, Hajdú Péter pedig Rómába utazott. Utazás--Kórházba került Sarka Kata és Hajdú Péter kisfiahttp://www.life.hu/drlife/20170428-korhazba-kerult-sarka-kata-es-hajdu-peter-fia-david.htmlA hatéves Dávidka lábfájdalomra panaszkodott, Kata pedig észrevett a gyerek lágyékán egy dudort. Nagyon megijedt, hogy mi lehet a baj. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.