Mádai Vivien megmutatta készülő otthonát - Videó!

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
otthon Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien és párja az újépítésű ingatlanokra esküszik, éppen ezért fogtak bele ők is kevesebb, mint egy évvel ezelőtt egy új otthon megteremtésébe. Itt tényleg minden úgy van, ahogy ők szeretnék, és elképesztő lesz, amikor elkészül!

Mádai Vivien, a TV2 műsorvezetője az újépítésű házakat szereti, szerinte sok buktató van egy régi otthon megvásárlásában. Párjával együtt ezért kevesebb, mint egy évvel ezelőtt fogtak bele házuk megépítésébe, hogy tényleg minden úgy legyen, ahogyan ők szeretnék. Vivien az Otthontérkép stábjának mutatta meg készülő házukat, amiről már így is látszik, hogy gyönyörű lesz.

Mádai Vivien gyönyörű otthonába engedett bepillantást Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ingatlan maga 96 négyzetméter, ehhez tartozik még egy 30 négyzetméteres terasz és 40-50 négyzetméres kert, ahová Vivien tervez egy hatalmas medencét. Az az álma, hogy a terasz folytatása legyen a "csobbanó", és nem akart tágítani a terve mellől!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.