Robert Downey Jr. Malibun vett házat, mely híres filmbéli karakterét, Vasembert idézi meg

luxusingatlan Robert Downey Jr. Malibu Vasember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az nem kétséges, hogy Robert Downey Jr. az élet császára - a Forbes szerint jelenleg Hollywood egyik legjobban kereső színésze - ám azt kevesen tudják, hogy 30-as éveiben kábítószer-függőséggel küzdött. Később, mikor maga mögött hagyta az önpusztító életet, karrierjét a Vasemberrel élesztette újjá. Ez a karakter – érthető okokból – teljesen eggyé vált a színésszel, amit mi sem bizonyít jobban, hogy most gyakorlatilag vett egy házat, mely „Tony Stark" otthonát idézi meg.

A színész 3,8 millió dollárért vásárolta meg ezt a csodás malibui villát. A napsütötte sziklafalon, a 338 négyzetméteres ház belülről olyan benyomást kelt, mintha csak a vízzel egy szinten lenne. A kemény és határozott természetes közeget remekül ellensúlyozza az ingatlan számos üvegbetéte. A hatalmas nappali elhúzható, padlótól a mennyezetig érő ablakainak köszönhetően, még nagyobb tér érzetét kelti. A teraszt nem tériszonnyal küzdőknek tervezték; a víz közelségét nem csupán a sziklafal pereme, de üvegkorlátai is megidézik - csodás panorámát nyújtva a Csendes-óceánra.

Iron Man Forrás: AFP

7 lélegzetelállító strand - Szavazz!

A világ számos csodát tartogat számunkra, vannak gyönyörű városok, épületek, emlékművek, ám sokunk nyaraláskor csak élvezni akarja a nyugalmat, a pihenést egy tengerparton, ahol kristálytiszta a víz és puha homok simítja a talpunkat. Összegyűjtöttünk pár fantasztikus partot.

A Sherlock Holmest alakító színész mostani ingatlanvásárlása, nem tudható be nagyzolási mániának. A három hálós, három fürdőszobás modern otthon valójában meglehetősen szerény egy ilyen nagy filmcsillag számára. Az 1972-ben épült malibui ház ugyan nem rendelkezik felesleges helyiségekkel, de az alapvető hollywoodi igényeket természetesen biztosítja a tulajdonosának.

Élhető luxus a szikla peremén

A hálószobák mind a hátsó udvarra, mind az erkélyre nyílnak. A konyha a nappalival szinte egybemosódik, csupán egy trapéz alakú konyhasziget választja el a két helyiséget egymástól. A kertben található egy medence, pezsgőfürdő, egy kültéri konyha, némi zöldterület és természetesen a csodálatos óceáni levegő.

/1706/Rober2017612132127
Elárverezik Carrie Fisher és Debbie Reynolds emléktárgyait - több Star Wars relikviát ishttp://www.life.hu/otthon/20170608-elarverezik-carrie-fisher-es-debbie-reynolds-emlektargyait-star-wars-relikviakat-is.htmlCarrie Fisher decemberben hunyt el, édesanyja, Debbie Reynolds csupán egy nappal élte túl. A két színésznő ingatlanát most eladásra kínálják, több mint 1500 ingósággal együtt. Az aukcióban számos személyes tárgy és filmes relikvia kerül kalapács alá. Otthon--A hónap színe a pipacspiros - Hívd segítségül a lakberendezésben!http://www.life.hu/otthon/20170605-a-honap-szine-a-pipacs-piros-hivd-segitsegul-a-lakberendezesben.htmlA piros domináns, élénk szín, ám a különböző árnyalatai különböző energiával bírnak, más és más jelentést közvetítenek viselőjéről. Nem mindegy hát, hogy otthonodba melyik piroskát választod. A júniusnak, a nyár első hónapjának színével ismerkedhetsz meg most. Otthon--Mérhetetlen luxus - Pippa Middleton Sydney-ben folytatta nászútjáthttp://www.life.hu/otthon/20170605-merhetetlen-luxus-pippa-middleton-sydney-ben-folytatta-naszutjat.htmlArról már korábban írtunk, hogy Pippa egy magánszigeten kezdte meg csodás nászútját, sőt az első lesifotókat is megmutattuk. Katalin hercegné húga azonban pár napra átruccant újdonsült férjével Ausztráliába, ahol egy fantasztikus szállodában élvezték a felhőtlen romantikát. Otthon--10 érdekesség, amit eddig nem tudtál a légkondicionálókról! – Klímaszezon ONhttp://www.life.hu/otthon/20170601-10-erdekesseg-amit-eddig-nem-tudtal-a-legkondicionalokrol-klimaszezon-on.htmlA napokban kaphattunk némi ízelítőt az idén ránk váró nyári melegből. Hamarosan mindenki a légkondicionálók bűvöletében fog élni; ki az autójában, ki egy bevásárlóközpontban, ki otthon, ki az irodában... A forró nyári napokat, nehéz átvészelni klíma nélkül. De mit is tudunk róla igazából? Most összegyűjtöttünk 10 érdekességet. OtthonThinkstockKároly herceg hobbija a biokertészkedés, kertészeti boltjával jótékony célokat támogathttp://www.life.hu/otthon/20170529-karoly-herceg-hobbija-a-biokerteszkedes-a-vele-kapcsolatos-bolthalozataval-jotekony-celokat-tamogat.htmlA 18. században épült Highgrove House nem a legfrekventáltabb birtok, már ami a brit királyi rezidenciákat illeti, ám igazi kincset rejt! Ez Károly walesi herceg és felesége, Kamilla otthona, ide vonulnak vissza, és itt hódol a trónörökös imádott hobbijának, a kertészkedésnek. Otthon--John F. Kennedy családi luxusotthona eladó, az elnök és a felesége terveztékhttp://www.life.hu/otthon/20170526-john-f-kennedy-luxusotthona-elado-az-elnok-es-felesege-terveztek.htmlJackie Kennedy stílusához senkié sem hasonlítható. Ízlése kifinomult, klasszikus és kifogástalan volt. Ez pedig nem csupán a ruhatárára, hanem a férjével, John F. Kennedyvel közösen tervezett házukra is igaz. Sajnos csupán két hétvégét töltöttek itt, mielőtt az épp ma 100 éve született elnök merénylet áldozata lett, de mi most bepillanthatunk ebbe a csodás kis családi fészekbe.OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.