Itt él Kasza Tibi és a szerelme: Fotók!

otthon Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi a közösségi oldalán mutatta meg a rajongóinak, hogy milyen csodálatos helyen élnek Mankerrel: Fotók!

Kasza Tibi és Manker korábban elárulta, hogy a rengeteg belvárosi teendő miatt jobbnak látták beköltözni Budapest szívébe. A szerelmesek egy olyan lakást béreltek ki, amelyben még kandalló is van.

Korábban a konyhájukat villantották meg, de a most közzétett képekből azonban is is kiderült, hogy egész pontosan a Bem rakparton találták meg új otthonukat. Sikerült egy fantasztikus panorámával rendelkező lakást választaniuk, hiszen az ablakuk egyenesen a Parlamentre néz.

Szép reggelt babáim❤️❤️❤️

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Kiderült az is, hogy a budai oldal legszebb történelmi emlékei is mindössze egy karnyújtásnyira vannak Tibiéktől, akik időnként tesznek is egy egy sétát például a Budai Várban.

Turisták voltunk

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Élő adásban szaltózott Kasza Tibi: Videó!

Kasza Tibi olyat csinált, amilyet még élő adásban soha ezelőtt. Mindenki azt hitte, hogy csak ugratja a közönséget, de kiderült, hogy valóban képes rá: Forradalmi pillanatnak lehetünk szemtanúi: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.