A világ leggyönyörűbb fürdőszobái - 1. rész

Forrás: Kona Real Estate Now -
fürdőszoba természet növény lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezekben a fürdőszobákban határozottan a pihenésé, a kikapcsolódásé a főszerep. Ezt pedig a természet meghívásával érik el. Olyan megoldásokat mutatunk, amelyek egyszerre döbbenetesek és lenyűgözőek; dzsungel, borostyánfal, kis tó.

Hawaiin található ez a lenyűgöző fürdőszoba, amelyben minden a relaxációról szól. Egy mesterséges minitavon át vezet az út a mély kádig – gyakorlatilag a kertben.

Forrás: Kona Real Estate Now

Az indonéz tervező, Iwan Sastrawiguna a természet és lélek egyesülését alkotta meg ebben a kerti fürdőben.

Forrás: iwansastrawiguna.com

Ennél a tó partján lévő, lombok közt megbúvó fürdőszobánál keresve se találhatnánk természetközelibbet. El se lehet képzelni, milyen érzés, amikor a bőrünket simogatja a napsugár, miközben a habok közt ejtőzünk.

Forrás: Wetland

Kényeztető fürdőszentélyek

Egy lakás felújításánál sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a fürdőszoba kialakítását egészen kicsi területen kell megoldani. A kis hely azonban egyáltalán nem hátrány! A következőkben elképesztően dizájnos luxusfürdőszobákat gyűjtöttünk össze, amelyek láttán garantáltan tátva marad a szád.

A tiszta, ragyogó fehérség jegyében született meg ez az opálos fényben úszó fürdőszoba. A hatalmas ablak szinte hívogatja a kinti dombokat, bent pedig a moha és a növények teremtik meg a steril naturalizmust.

Forrás: ax2studio.com

A romantikus fürdőszobák csúcsa a madridi 24 Studio munkájának gyümölcse. A hatalmas kád rózsaszirmoktól illatozó gőze szabadon áramlik ki az ablakon, amely lényegében egybenyitja a kinti és benti teret.

Forrás: 24-studio.com

Egy helyiség, ahol a természet közvetlenül kapcsolódik össze a fürdőszobával. Egyfajta modern barlang Indonézia szívében, mely kellemes hűvösségével és ablak nélküli fényáradatával elvarázsolja az embert.

Forrás: 2gs.co

A spanyol Cuantico's 3D fürdőszoba tervében ötvözi a hajópadló rusztikus vonásait és a belső tér egyszerű, modern vonalvezetését. A hatalmas üvegfal és a beltéri növények teremtette meghitt világban a fókuszpont a már-már medence méretű kádra helyeződik.

Forrás: cuantico.es

Vissza Hawaiira, ahol a Willman Interiors egy üveg tolóajtóval egyesítette a fürdőszobát a belső kerttel.

Forrás: willmaninteriors.com

Litvániában található ez az egyedülálló fürdőhelyiség, amely tág terével és a középen elhelyezkedő hullámforma káddal lenyűgöző életérzést kölcsönöz. A természetet a kavicsos „part" adja, mintegy hegyvidéki tavat idézve.

Forrás: cgarchitect.com

Oroszországban járunk, ami elsőre szinte hihetetlennek tűnhet. A beltéri borostyánfal fantasztikus megoldás. Ez a növény egyébként a kád melletti asztalon is megjelenik.

Forrás: olovo.ilconte.ru

Egy indonéz modernista dzsungel fürdőszobából nem hiányozhatnak a trópusi növények, melyek valóban egyedülálló hatást keltenek.

Forrás: galaindiga.com
Lakberendezési tippek a könyvek szerelmeseinekhttp://www.life.hu/otthon/20170825-lakberendezesi-tippek-a-konyvek-szerelmeseinek-konyvespolc.htmlAnnak ellenére, hogy digitális korban élünk – az e-book egyre népszerűbb -, semmi sem hasonlítható a polcokon sorakozó könyvek látványához. A tudás, a történetek, a romantika szinte átsugárzik a kötött papírlapokból. Egyszerre ad egyfajta békés és intellektuális légkört a szobának. A több falat átfogó könyvespolcok túlmutatnak a praktikumon. Most feltárjuk a különböző stílusú szobákat a könyvek szerelmeseinek. Otthon--A hónap színe a kardinálpiros – Így használd a lakberendezésben!http://www.life.hu/otthon/20170826-a-honap-szine-a-kardinalpiros-igy-hasznald-a-lakberendezesben.htmlA piros a szenvedély, a tűz és a szerelem színe, ám sok esetben kapcsolják össze negatív tartalmú fogalmakkal, mint a háború, düh, vagy a veszély. A kardinálpiros, a vörös egyfajta narancsos árnyalata, mely erőteljes, mégis lágyan simul otthonod stílusába. OtthonOrigoA szikla ereje ötvöződik a modern gondolatisággal ebben a belvárosi lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20170825-a-szikla-ereje-es-a-modern-gondolatisag-egy-belvarosi-lakasban.htmlEgy magyar otthon, mely belsőépítészetét tekintve abszolút kiérdemli a merész és a fantasztikus jelzőket. Ring Miklós vezető tervező, belsőépítész most egy olyan bravúrt mutat be, mely remekül érzékelteti a tér és elképzelés összehangolását. OtthonOrigo4 csodálatos természeti kincs, amely visszaköszön a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170825-4-csodalatos-termeszeti-kincs-inspiracio-a-lakberendezesben.htmlA világ rengeteg mesés tájjal kecsegtet, de ezek közül a legtöbb elérhetetlen marad. Ezen segítünk most; olyan lélegzetelállító természeti kincseket mutatunk, amelyek egyben kitűnő inspirációval is szolgálhatnak otthonod felfrissítéséhez. OtthonOrigoA kávézási szokásaid fényt derítenek az otthonod stílusára!http://www.life.hu/otthon/20170822-a-kavezasi-szokasaid-fenyt-deritenek-az-otthonod-stilusara.htmlA kávézási szokásaid megmutatják, hogy ki vagy, ezzel együtt pedig azt is, hogy milyen otthon számodra a legideálisabb. A fém vagy a fa domináljon? Praktikus vagy épp kényelmes legyen? Mutatunk négy alap kávéfogyasztó típust – természetesen számtalan átfedés lehetséges -, és azt, hogy hozzájuk milyen otthon a legmegfelelőbb. Kávékedvelők, ezt nem szabad kihagyni! OtthonThinkstockÚjítsd meg otthonod! - Tapétázási ötletek, tippekhttp://www.life.hu/otthon/20170818-ujitsd-meg-otthonod-tapetazasi-otletek-tippek.htmlA tapéta remek lehetőség az otthonod megújítására. Sokan úgy vélik, hogy a falakat lefesteni egyszerűbb feladat, de ez egyrészt nem mindig igaz, másrészt olyan drasztikus változást nem tudsz vele elérni. Megmutatjuk, hogy miként a legegyszerűbb tapétázni, és természetesen ötletekkel is szolgálunk. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.