Így néz ki Majka és Dundika új családi háza: videó

otthon Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben Majka és a srácok Dundikára hoznak frászt, addig a zenész követői szépen "végigjárhatják" a családdal az új otthonukat. 

Majkáék néhány hónappal ezelőtt költöztek kertes házba, amire a két gyerek mellett szükség is volt már. Egy videóban most megmutatták szuper otthonukat, és közveb azt, ahogy Dundika és egy műanyagpók találkozik a gyerekek aktív közreműködésével.

"Nincs aljasabb ,mint egy óriási műanyagpókot az udvaron eldugni. Marci ötlete volt! De nagy svindler lesz ez a gyerek.." - tette közzé Majka.

Megmutatta pazar birtokát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/otthon/20170812-megmutatta-diosjenoi-pazar-birtokat-oszter-sandor.htmlOszter Sándor ritkán enged kamerát diósjenői birtoka környékére, most viszont személyesen vezette körbe a TV2 stábját. Otthon--Görbe Nóra árulja házáthttp://www.life.hu/otthon/20170722-gorbe-nora-arulja-hazat-amit-meg-ferjevel-vett.htmlTavaly elhunyt férjével, dr. Ormos Péterrel közösen vásárolt közös házát árulja Görbe Nóra. A színésznő úgy érzi, készen áll arra, hogy új életet kezdjen. Otthon--Détár Enikő és kedvese közös otthont építhttp://www.life.hu/otthon/20170319-detar-eniko-es-kedvese-peter-kozos-otthont-epit.htmlEgy színházi szerepe apropóján mesélt kapcsolatáról Détár Enikő. Otthon--Molnár Anikó elmondta, milyen férfi nem jöhet szóba nálahttp://www.life.hu/otthon/20160206-molnar-aniko-kutyaival-osztja-meg-agyat.htmlKutyáival osztja meg szobáját és ágyát Molnár Anikó. Az állatvédő Nagy Ő kijelentette, neki nem is kell olyan férfi, aki nem fogadja el őt a 9 kutyájával együtt. Otthon--Hódi Pamela nem köntörfalaz - Súlyos pénzekkel tartozik neki Berkihttp://www.life.hu/otthon/20170314-hodi-pamela-kitalal-sulyos-penzekkel-tartozik-neki-berki.htmlHódi Pamela rendmániásnak tartja magát, otthon gyakorlatilag minden házimunkát ő végez, de ez egyáltalán nem zavarja. OtthonOrigoEzért nem adta el lakását Liptai Claudiahttp://www.life.hu/otthon/20170107--liptai-claudia-arulta-a-lakasat-de-nem-adta-el.htmlEl akarták adni, de inkább átalakították lakásukat Liptai Claudiáék. Korábban felmerült, hogy Marcell Ádámot már egy új, közös otthonba viszik haza, de aztán letettek róla. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.