Pécsi Ildikó kikapcsoltatja a közműveket Pártos Csilláék otthonában

Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó mindent elkövet azért, hogy exmenye és unokája kiköltözzenek a nevén lévő ingatlanból. Most például a közművekhez fordult. 

A Blikk úgy tudja, a Kossuth-díjas művésznő úgy tűnik, nem várta meg a másodfokú döntést, felmondta a lakás közüzemi szolgáltatásait, ami azt jelenti, hogy hamarosan sem fűtés, sem melegvíz, sem áram nem lesz Csilláéknál. Pécsi Ildikó nevén van minden, így a számlákat is ő kapja.

Állítja, hogy volt menye nem fizeti a számlákat, a napilap viszont úgy értesült, hogy ez nem teljesen így van. Pártos átutalással teljesítette a fizetési kötelezettségeit, amit tud is igazolni. Ám most nehéz helyzetbe került, hiszen ő nem köthet újabb szerződést a szolgáltatókkal, mivel nem ő a tulajdonos és bérlőként sem szerepel hivatalosan. Napokon belül nem lesz náluk fűtés és fürödni sem tudnak majd, de áram sem lesz az ingatlanban.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Pimaszúr átcuccol: Gergely Róberthez látogatnak el Papp Gergőékhttp://www.life.hu/otthon/20171003-pimaszur-atcuccol-gergely-roberthez-latogatnak-el-papp-gergoek.htmlFolytatódik a Pimaszúr átcuccol. Ezúttal Gergely Róberthez látogatnak el Papp Gergőék. OtthonOrigoÍgy néz ki Majka és Dundika új családi háza: videóhttp://www.life.hu/otthon/20170924-igy-nez-ki-majka-es-dundika-uj-csaladi-haza.htmlMiközben Majka és a srácok Dundikára hoznak frászt, addig a zenész követői szépen "végigjárhatják" a családdal az új otthonukat. Otthon--Görbe Nóra árulja házáthttp://www.life.hu/otthon/20170722-gorbe-nora-arulja-hazat-amit-meg-ferjevel-vett.htmlTavaly elhunyt férjével, dr. Ormos Péterrel közösen vásárolt közös házát árulja Görbe Nóra. A színésznő úgy érzi, készen áll arra, hogy új életet kezdjen. Otthon--Détár Enikő és párja új otthont építenekhttp://www.life.hu/otthon/20170510-detar-eniko-es-parja-uj-otthont-epitenek-maguknak.htmlHitelt vett fel, hogy új otthont építhessen párjával, Péterrel és gyerekeivel Détár Enikő. Az énekesnő tudja, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, az építkezés munka mellett nagyon nehéz. OtthonOrigoElárverezték Terry Black lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20170408-elarvereztek-terry-black-lakasat-de-benne-lakik.htmlA budapesti, 125 négyzetméteres lakást állítólag azért árverezték el, mert az előadóművész 152 ezer forintnyi közös költséggel tartozott a társasháznak. Otthon--Hódi Pamela nem köntörfalaz - Súlyos pénzekkel tartozik neki Berkihttp://www.life.hu/otthon/20170314-hodi-pamela-kitalal-sulyos-penzekkel-tartozik-neki-berki.htmlHódi Pamela rendmániásnak tartja magát, otthon gyakorlatilag minden házimunkát ő végez, de ez egyáltalán nem zavarja. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.