Megmutatta hatalmas házát Görbe Nóra színésznő: videó

otthon Görbe Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görbe Nóra a Linda című sorozatban, szerepe szerint az édesapjával lakott együtt egy kis lakásban. A valóságban azonban más a helyzet: a színésznő Budapesttől 10 percnyire él egy hatalmas családi házban, amit nagyrészt elhunyt férje tervezett. Görbe Nóra az Otthontérkép stábjának mutatta meg otthonát, ami hamarosan eladósorba kerül.

Egy templom, ami bármilyen vallás hívői előtt nyitva áll - Csirketemplomhttp://www.life.hu/otthon/20171012-egy-templom-aki-barmilyen-vallas-hivoi-elott-nyitva-all-csirketemplom-indonezia.htmlEz egy galamb vagy tyúk? Milyen madár lehet valójában, és mégis milyen célt szolgálhat Jáva szigetének erdejében? Erre hamar megkapjuk a választ, mivel az épület neve, a Gereja Ayam, második szótagja azt jelenti csirke. Tehát ez egy Csirketemplom, de nem a szárnyasokhoz imádkoztak benne. OtthonNorthfotoSzép álmokat! - Különleges és vicces ágyak: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20171011-haloszoba-kulonleges-es-vicces-agyak-fotok.htmlPuha, kemény, rugós, kókusz... A jó ágy fogalma, mindenki számára mást jelent. Gyakran még a párok is másfajtát preferálnak. A matrac-választáson túl, az ágy formáját tekintve is megvan mindenki számára a tökéletes darab. A legfontosabb, hogy tükrözze, és teljes mértékben kiszolgálja az igényedet. Vannak azonban olyan „ágy-gourmet" típusok, akik saját személyiségüket kívánják bennük viszontlátni. Most bemutatjuk a legextrémebbeket. OtthonOrigoMilliárdos tétel Korda György és Balázs Klári otthonahttp://www.life.hu/otthon/20171013-milliardos-tetel-korda-gyorgy-es-balazs-klari-otthona-a-villa.htmlBár felröppentek velük kapcsolatban pletykák, Korda Györgyék köszönik, jól vannak. OtthonOrigoKulcsár Edina megmutatta otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20171005-kulcsar-edina-megmutatta-otthonat-lakas.htmlKulcsár Edina beengedte a Life.hu kameráját otthonába, és megmutatta, hogyan élnek párjával, Csutival. OtthonOrigoEgyszerű és gyors Halloween lakásdekorációk: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20171011-egyszeru-halloween-lakas-es-otthondekoraciok-fotok-denever.htmlA hiedelem szerint október 31-én a legvékonyabb az élőket és a holtakat elválasztó vonal. Ilyenkor visszatérnek az elhunyt lelkek és megpróbálnak visszatérni. Ezért öltöznek félelmetes jelmezekbe, díszítik a házukat, lakásukat az emberek ijesztő elemekkel; hogy a rossz kísérteteket távol tartsák maguktól. Bár mára ez az ünnep (is) elanyagiasodott és gyakran olcsó játszadozásnak tűnik csupán, mégis érdemes teret engednünk neki az életünkbe. Otthon--Szabó Zsófi nem tudja, hova viheti a kórházból kisfiáthttp://www.life.hu/otthon/20171012-szabo-zsofi-nem-tudja-hova-viheti-a-korhazbol-kisfiat.htmlSzabó Zsófi és férje, Zsolt decemberre várják első közös gyermeküket. A szülés előtt azonban még egy hatalmas feladat vár rájuk. Otthon--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.