Mi a csillagjegyed? Mutatjuk, hogy milyen teríték illik hozzád!

ebéd Vacsora csillagjegy teríték horoszkóp étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az étkezéseknek – főként, ha valamilyen alkalomhoz kapcsolódnak – érdemes megadni a módját. Próbáld ki legalább egyszer, hogy a csillagjegyed szerint terítesz meg. Érezni fogod a különbséget! Sőt, ez még a vendégvárás alkalmával is plusz pont lehet.

Nyilas

A becsületes, optimista és kedvesen naiv Nyilas számára sose teríts erőteljes színekkel. A finom, mégis játékos megoldások lesznek esetében az abszolút nyerők.

Bak

Célorientált természetébe remekül illeszkedik a kontrasztok világa, mely megjelenhet például a tányérokon. Kedveli még az egyszerű, ám határozott vonalvezetést és a látványos, de nem túlzó elemeket.

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegy szülötte magabiztos, eredeti és egy kicsit furcsa személyiség. Hozzá a kellően díszített, mégis finom stílusú porcelán tányérok és a hasonlóan formázott evőeszközök illenek a legjobban.

Halak

Kreatív, érzékeny és empatikus természetét a hullám vonalvezetésű étkészlettel lehet erősíteni. A villa, kanál, kés triumvirátus nála fontos, hogy érdekes és attraktív legyen. Szereti a díszítést, de csak akkor, ha nem túl hivalkodó.

Kos

A tüzes, merész és figyelemfelkeltő Kosnak nincs szüksége felesleges „körökre". Az egyszerű étkészlet mellé, némi díszítést azért vihetünk a terítékbe: a csipkézett szélű tányérok erre kiválóan alkalmasak.

Tudd meg, melyik a születési hónapod virága, és díszítsd vele otthonod!

A születési hónapok alapján mindenkihez tartozik egy-egy csillagjegy. Ám a horoszkópon túl, virágokat is rendelhetsz világrajöveteled napjához. Ismerd meg, és válaszd a születésed hónapjához tartozó virágot.

Bika

E jegy szülötte imádja a szép dolgokat, azon belül is inkább a lágyabb, romantikusabb vonalat preferálja. Számára az aranyszínű evőeszközök egy aranymintájú étkészlettel a tökéletes választás, de a különböző, nem túlzsúfolt virágminták is elnyerik a tetszését.

Ikrek

Bájos, kalandos és találékony jelleméhez nem illik a túlcicomázottság. Esetében érdemes a színek helyett a nyomott formákban, és az elrendezés egyediségében gondolkodni.

Oroszlán

A drámai, harsány és erős akaratú oroszlánhoz nem szabad túl kihívó terítéket választani. Fontos azonban, hogy a teljesen egyszerű sem fogja elnyerni tetszését. Vigyél egy kis pezsgést az étkészlet színébe, formájába.

Szűz

A precíz és analitikus szűz számára fontos, hogy a tányérok és az evőeszközök könnyen átláthatóak legyenek. Esetében valóban a minimalista stílust célszerű megcéloznod, persze óvatos játékosság még belefér.

Mérleg

A szépség és harmónia képviselőjeként, imádja a romantikus és kifinomult terítéket. Törekedj arra, hogy, minden egyensúlyban legyen. Egymásra finoman épülő elemeket helyezz az asztalra, ha egy is túl markáns, az nem fog tetszeni a Mérlegnek.

Skorpió

Az intenzív és gyakran igen makacs Skorpió számára fontos, hogy befolyással legyen a saját életére, épp ezért nem szereti a sok – számára – felesleges díszt. Kedveli azonban a meglepő és a hagyományostól eltérő dolgokat. Leginkább a rusztikus eleganciával tudod lenyűgözni.
Egy szoba, mely a háziasszonyok menedéke lehethttp://www.life.hu/otthon/20171130-egy-szoba-mely-a-haziasszonyok-menedeke-lakberendezes.htmlEgy fárasztó nap után, minden nő szeretne egy nyugodt, ám mégis kellő inspirációt nyújtó szobában pihenni. De milyen is egy ilyen, kifejezetten nők számára tervezett helyiség? Talán rózsaszínben pompázik ugró unikornisokkal? Még véletlenül sem. Nézd meg! OtthonOrigoÁlomotthonok – Egy hazai penthouse, mely maga a tömény luxus a város feletthttp://www.life.hu/otthon/20171127-alomotthonok-egy-hazai-penthouse-luxus-a-varos-felett.htmlA penthouse-ról a fényűzés, a mérhetetlen pazarlás és bizonyos esetekben az ízléstelenségig giccses belső juthat először eszünkbe. De nem ennél a magyar álomotthonnál, melyet a neves belsőépítész, Ring Miklós álmodott meg és mutat be a Life.hu olvasóinak. Ő csak úgy jellemzi, mint a modern értelmiség fellegvárát. Nézzük meg, miért! OtthonOrigoVágó Nelly jelmeztervei jelennek meg lakberendezési tárgyakonhttp://www.life.hu/otthon/20171123-vago-nelly-jelmeztervei-jelennek-meg-lakberendezesi-targyakon-romeo-es-julia.htmlA Kossuth-díjas jelmeztervező és képzőművész, Vágó Nelly jelmezvíziói kiemelkedő darabjai kerülhetnek most otthonodba. A szín- és formagazdagság jellemezte munkái lakberendezési tárgyakon jelennek meg. A színház, a művészet és a privát szféra találkozása exkluzív és igen finom légkört teremt. Otthon--Nem adta el az otthonát, beépítették a társasházba - Őrült ingatlansorsokhttp://www.life.hu/otthon/20171121-nem-adta-el-az-otthonat-beepitettek-a-tarsashazba-ingatlan.htmlSokszor valami nagyobb terv érdekében felvásárolják a környező házakat, hogy autópálya, bérházak, vagy épp irodaépületek kerülhessenek a helyükre. De vannak olyan tulajdonosok, akik bizony keresztülhúzták a befektetők terveit. Ezekből szemezgettünk. OtthonAFPGondolj másként a konyhára - Funkcionális és esztétikai szerepe is vanhttp://www.life.hu/otthon/20171117-gondolj-maskent-a-konyhara-funkcionalis-esztetikai-szerep-felujitas-tippek-tanacsok.htmlA jól megtervezett konyha minimális rendetlenséggel és maximális hatékonysággal rendelkezik. Akár átalakítást, akár teljes felújítást tervezel, a legjobb ötleteket itt találod. Otthon--Ezekkel ronthatod el otthonod hangulatát! - Lakberendezési tippek, trükkökhttp://www.life.hu/otthon/20171112-ezekkel-ronthatod-el-otthonod-hangulatat-lakberendezesi-tippek-trukkok-nappali.htmlSzépen berendezted a szobát, látszólag minden a helyén van, és te elégedetten dőlsz hátra. Nos, ne tedd! Mutatunk négy olyan hibát, amit elkövethetsz, és melyektől az egész hangulatát dobhatod a kukába. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.