Rendezd be otthonod a csillagjegyed szerint 1.rész - Vízöntő, Halak, Kos

Forrás: Press Loft -
Kos csillagjegy halak horoszkóp állatövi jegy Vízöntő lakberendezés ötletek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horoszkóp sok ember számára meghatározó, ám csak kevesen gondolják, hogy a csillajegyük - mely rengeteg esetben helyesen vázolja fel az alaptermészetüket, személyiségüket -, a lakberendezésben is segítséget nyújthat. Hétről hétre fogjuk bemutatni az összes állatövi jegyre jellemző enteriőr tippeket. Elsőként a Vízöntő, a Halak és Kos jegy szülötteinek kedvezünk.

Vízöntő

A levegő jegyek egyik képviselőjének, a Vízöntőnek van egy csendes és igen magába forduló oldala. Az időnkénti elmélyüléshez szüksége van egy nyugodt helyre, elemre, ami a vízzel kapcsolatos. Ez lehet akár egy kerti kistó, de a lakásban elhelyezett csobogó, apró szobai szökőkút is megfelelő számára. Itt eltölthet pár háborítatlan percet, amikor nem figyel semmi másra.

A Vízöntő kedvelt színei szintén az előbbi nyugalmi állapot elérését szolgálják az otthonában, melyet nem kell feltétlenül minden helyiségben megjelenítenie ahhoz, hogy elérje a célját. A kék tompább árnyalatainak kombinációját ajánljuk – legyenek ezek világosak vagy épp sötétebbek -, melyeket akár a nappaliba, hálószobába is beépíthet egy falszín, bútor, vagy kiegészítők formájában.

A vízöntőknek a kék tompább árnyalatainak kombinációját ajánljuk Forrás: Shutterstock

Ha Vízöntő a csillagjegyed, törekedj a letisztult és esztétikus lakás dizájnra, mivel ezáltal otthonod nyitottabbá és tágasabbá válik. Hidd el, imádni fogod.

Tudd meg, melyik a születési hónapod virága, és díszítsd vele otthonod!

A születés nap alapján mindenkihez tartozik egy-egy csillagjegy. Ám a horoszkópon túl, virágokat is rendelhetsz világrajöveteled napjához. Ismerd meg, és válaszd a születésed hónapjához tartozó virágot; ültess belőle a kertbe, virágládába, vagy vidd be az otthonodba. Nézd meg, melyik a Te virágod!

Halak

A Halak intuitív és lendületes állatövi jegy, így valószínű, hogy nem mindig követi a hagyományos dekorációs szabályokat. Gyakran teljesen egyedi stílust képvisel az otthona, mely mások számára időnként túl sok lehet.

A tél és tavasz közt született Halak a békét keresik otthonukban. Erre a legalkalmasabb szín a lila - mely egyébként az idei év színe is. Nem kell feltétlen élénk árnyalatokban gondolkodnia, és átalakítania az egész lakást. Az ibolya, a szilva vagy épp a levendula könnyen beilleszthető egy meglévő enteriőrbe is – a lényeg, hogy a szoba középponti elemeként jelenjen meg.

A tél és tavasz közt született Halak a békét keresik otthonukban Forrás: Press Loft

Ha Halak vagy, nyitott és barátságos a személyiséged, ezért mindig készen állsz a barátok érkezésére. A nappali és az étkező a kedvenc helyiséged, ezekre érdemes tehát a legnagyobb hangsúlyt fektetned a kényelem és praktikum jegyében. Az ajánlott bútoraid: „L” alakú kanapé, ülőpárnák, kihúzható étkezőasztal.

Kos

A tűzjegyű Kos imádja a kalandokat, melyek a felfedezés és a keresés élményét adják meg a számára. Épp ezért szeret használt bútort venni, kedveli az emlékeit közszemlére tenni, de ezt mindig ízlésesen teszi.

A Kos élettel teli, szenvedélyes személyiségét a piros szín jellemzi leginkább. Emiatt azonban nem kell egyből nekiállni egy vörösbe burkolózott szoba tervezésébe, sőt. A sok erős árnyalat inkább csak leterhel, mint feltölt. Inkább a kevesebb, de hangsúlyos piros bútor, kiegészítő a Kos lakberendezési elve.

A Kos szeret használt bútort venni, kedveli az emlékeit közszemlére tenni Forrás: Shutterstock

Ha Kos a csillagjegyed, nem kedveled a zsúfoltságot. A tárgyakat nem csupán anyagi, de eszmei értékkel is felruházod. Így lehet, hogy a szoba egyik fala teljesen üres, míg a másikon személyes fotók sorakoznak. A kevesebb néha több elvét követve, válassz zárható polcokat, hogy ne vegyen körbe sok, számodra felesleges inger.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.