Hatalmas mulatással indul Bangó Margit és családjának valóságshow-ja: videó

otthon valóságshow Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit és családja nemcsak az otthonukba, hanem a mindennapjaikba is bepillantást enged: íme, a közelgő valóságshow-juk előzetese, melyben néhány részletet is láthatunk a művésznő lakásából. 

Bangó Margit és családja bepillantást engednek zsúfolt napjaikba, ugyanis hamarosan indul a valóságshow-juk, melynek előzetese már ki is került. Ebből a rövidke videóból is kiderül azonban, hogy mire számíthatunk: jó hangulat, mulatás biztosan lesz a műsorban, és persze végre láthatjuk Bangó Margit új otthonát is.

Bangó Margiték bepillantást engednek életükbe és otthonukba Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Az énekesnő ugyanis eladta a tévéműsorokból megismert családi házát, hogy Tina és Emilio közelébe költözzön. Mostani lakását tehát még nem láthattuk, de a műsor beharangozó videójában nyerünk egy kis bepillantást a szépséges otthonba.

Így néz ki most Geronazzo Maria: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-igy-nez-ki-most-geronazzo-maria-video.htmlGeronazzo Mária már rég búcsút intett a felnőttfilmeknek, helyette mostanában egészen más foglalkozást űz: elárulta, mit csinál mostanában. TV + SztárokOrigoNádai Anikó exéről, Daniról és szerelméről Aurelióról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-nadai-aniko-exerol-danirol-es-szerelmerol-aureliorol-nyilatkozott.htmlNádai Anikó és gyermekének apja jó ideje nem alkotnak már egy párt, de most, hogy Dániel szakított szerelmével, Szorcsik H. Vikivel felmerül a kérdés, nem akarnak-e Anikóval és gyermekükkel újra egy családdá válni. TV + SztárokOrigoMeghalt Koller Katalin, a rákos szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-meghalt-koller-katalin-a-rakos-szepsegkiralyno.htmlKoller Katalin évekig küzdött a rák ellen, de feladta a harcot. A szomorú hírt az egykori szépségkirálynő férje közölte Facebook-oldalán. TV + SztárokThinkstockIgazi mintaapa: Szabó Zsófi férje bepelenkázta a kis Mendelthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-igazi-mintaapa-szabo-zsofi-ferje-bepelenkazta-a-kis-mendelt.htmlMegtörtént az, amire még Szabó Zsófi sem számított: férje, Zsolti tisztába tette kisfiukat, Mendelt. TV + Sztárok--Itt az új idegőrlő minimalista trend: könyvespolcok egy kaptafárahttp://www.life.hu/otthon/20180126-itt-az-uj-minimalista-lakberendezesi-trend-konyvespolcok-maskent.htmlSokan úgy tartják, hogy a könyveink rengeteget elárulnak rólunk; nem csupán a kedvenc írókra és műfajra derülhet így igen gyorsan fény, de a könyvek elhelyezése, a könyvespolcon lévő plusz elemek is- fotók, nippek, kis emléktárgyak... stb. – remekül utalnak a személyiségünkre. Bevallom, ha én vendégségbe megyek, az első, hogy a könyveket keresem a szememmel. Mi az, ami szemmagasságban van, ami poros, van-e bármiféle struktúra az elhelyezésükben? A napokban kiverte nálam a biztosítékot egy újfajta trend, amit egyszerűen képtelen vagyok befogadni. OtthonOrigoKisbútor, mégis a nappali nélkülözhetetlen eleme – A dohányzóasztalhttp://www.life.hu/otthon/20180125-kisbutor-a-nappaliban-a-dohanyzoasztal.htmlVannak olyan elemek, melyek a nappaliból egyszerűen kihagyhatatlanok. Ilyen a kanapé – melyről korábban már írtunk -, no meg persze a dohányzóasztal. Ez az, amit a pöfékelés ellenesek sem neveztek át, így gyakran régi funkciójától megfosztottan álldogál a szobában, várva a magazinokat, poharakat, tányérokat... Kétségkívül ő a bútorok legkihasználtabb és legsokoldalúbb darabja. Ismerkedj meg vele. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.