Pártos Csillának mennie kell, Pécsi Ildikó eladja az ingatlant

kilakoltatás Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csillának és fiának még idén nyáron ki kell költöznie a budai villából. Az is kiderült, mi a terve Pécsi Ildikónak az ingatlannal. 

A Bors úgy tudja, hogy értékesíteni fogják a a házat, már érdeklődő is van, mégpedig a szomszéd.

A lap információi szerint a kilakoltatásra még idén nyáron sor kerül, minden attól függ, hogy a végrehajtó irodának mennyi ügye van.

"A bírósági eljárás befejeződött, itt már nincs helye sem fellebbezésnek, sem időhúzásnak, a jogellenes ingatlanhasználatot a lehető legrövidebb időn belül meg kell szüntetni – mondja dr. Magyar György, Pécsi Ildikó jogi képviselője. "Információim szerint ügyfelem nem kíván beköltözni az ingatlanba. A lakást a család megsegítése céljából vették, vagyis nem maguknak, jól érzik magukat Gödöllőn, ő is és Szűcs Lajos is" - tette hozzá.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Utcára került Bubik István családja, kilakoltatják őket http://www.life.hu/otthon/20180525-utcara-kerult-bubik-istvan-elhunyt-szinesz-csaladja-kilakoltatjak-oket.htmlA 46 évesen elhunyt színész, Bubik István két gyermeket hagyott maga után, Rékát, aki a feleségétől született és Kincsőt, aki egy másik kapcsolatában fogant. Utóbbi borzalmas helyzetbe került az elmúlt időszakban: csomagolnia kell a kis budapesti, alagsori, áram nélküli lakásából, ahonnan őt és édesanyját lakoltatják ki - írja a Best. OtthonOrigoElőször és utoljára mutatta meg otthonát Dobó Ági http://www.life.hu/otthon/20180520-eloszor-es-utoljara-mutatta-meg-otthonat-dobo-agi-tatar-csilla-vlogjaban.htmlA Konyhafőnök VIP második szériájának nyertese, Dobó Ági - akit láttunk már, koronával, fakanállal, pelankával és kamerával is a kezében - és családja hamarosan új otthonba költöznek. A szépség két pici fia mellett sikeres vlogger lett, aki most bepillantást engedett Tatár Csillának az épülő új családi fészkükbe . OtthonOrigoPécsi Ildikó: "Érvényes kilakoltatási végzésünk van. Most már költözniük kell! Elég volt!"http://www.life.hu/otthon/20180430-pecsi-ildiko-kilakoltatna-partos-csillat.htmlPécsi Ildikó végre érvényesíteni akarja igazát: kijelentette, Pártos Csillának és fiának költöznie kell. OtthonFotó: Hámori Zsófia/Life.huKipakolta Som Lajos lakását volt neje: kitálaltak a szomszédokhttp://www.life.hu/otthon/20171125-kipakolta-som-lajos-lakasat-volt-neje-kitalaltak-a-szomszedok.htmlHetvenéves korában, októberben hunyt el Som Lajos. A zenészlegendát a Farkasréti temetőben kísértek utolsó útjára. A szomszédokat megrázta Som halálhíre, most pedig attól rettegnek, ki költözik be a lakásába. Otthon--Milliárdos tétel Korda György és Balázs Klári otthonahttp://www.life.hu/otthon/20171013-milliardos-tetel-korda-gyorgy-es-balazs-klari-otthona-a-villa.htmlBár felröppentek velük kapcsolatban pletykák, Korda Györgyék köszönik, jól vannak. OtthonOrigoNem vállal babát albérletben Molnár Andreahttp://www.life.hu/otthon/20180324-nem-vallal-babat-alberletben-molnar-andrea-tancosno-a-szombat-esti-laz-sztarja.htmlElőbb a lakáshelyzetüket oldják meg, aztán jöhet a baba. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.