Így dobd fel az irodai asztalodat – Ezekre minden nőnek szüksége van a munkahelyén

2018.09.07. 12:00

Az irodai asztalod milyensége erős hatással bír a munkamorálodra. A steril közeget csak igen kevesen viselik jól, így érdemes némiképp feldobnod a saját asztalodat, hiszen napjaid egyharmadát a munkahelyeden töltöd. Mutatjuk a legmenőbb nőcis irodai kiegészítőket.

Kezdjük a praktikus elemekkel: jegyzetfüzet, toll- és irattartó, lámpa, kis fiókos szekrény, valamint egy kényelmes szék. Ám ezek egytől egyig mind hétköznapi irodai kellékek, melyek javarészét a cég adja, így tehát épp olyanok, mint a többieké. Egy szuper íróasztalhoz azonban ennél jóval többre van szükséged.

Emlékek nélkül nincs igazán személyes asztal. Ez lehet egy neked kedves fotó, egy nyaralásból hozott szuvenír, vagy épp egy gyerekrajz. A lényeg, hogy számodra többletjelentéssel bírjon.

A pohár sem hiányozhat az asztalodról, hiszen a kellő vízfogyasztás elengedhetetlen a szervezet megfelelő működéshez. Ebből válassz a stílusodhoz illőt, ne a közös konyhai semmilyenek közül sajátíts ki egyet.

1. Unikornis persely - shopforyou.hu 3190 Ft, 2. Napelemes mozgó katica - praktikusajandekok.hu 800 Ft, 3. Solight LED Asztali lámpa - mall.hu 8490 Ft, 4. Asztali rendező szett - alexion.hu 9335 Ft, 5. Lámás cserép - Flying Tiger ár ismeretlen, 6. Alma Z jegyzettömb-adagoló - activeoffice.hu 4834 Ft, 7. Djeco világító hógömb - kocoska.hu 12 990 Ft, 8. Pusheen cica fülhallgató - beststuff.hu 5990 Ft, 9. Pohár szívószállal - housebrand.com 2495 FtForrás: Life.hu

A fülhallgató elsőre nem biztos, hogy fontos irodai felszerelésnek tűnik, pedig az. Amikor nagyon benne vagy a munkában, könnyen ki tudnak zökkenteni a körülötted trécselő munkatársak. Ilyenkor egyszerűen csak kapcsolj be valamilyen zenét a gépeden, és hallgasd azt.

Vásárolj kifejezetten az irodai asztalodnak valamilyen haszontalan tárgyat. Ezzel magasabb szintre emeled az életedben, és nagyobb kedvvel ülsz le mellé dolgozni.

A persely nem a fenti kategóriába sorolandó, hiszen díszítő funkciója mellett még igen praktikus is, amikor a kávé- vagy nasiautomatából kapott visszajárót nincs hová tenned – esetleg készpénz hiányában ez jelenthet gyors segítséget.

A növények mindig nagyon pozitív hatással bírnak az emberekre, épp ezért vigyél az íróasztalodra olyat, ami jól tűri az irodai légkört. De ne állj meg itt! Érdemes feldobnod egy jópofa cseréppel, hogy még ütősebb legyen az összhatás.

Amit minden esetben tarts szem előtt: légy tekintettel a munkatársaidra!

munkahelyIrodaíróasztalasztalirodai eszközök