Harry és Meghan beköltözhetnek a Kensington-palotába: milliókból újították fel lakrészüket

Forrás: Getty Images/Chris Jackson -
felújítás pénz otthon Meghan Markle Kensington-palota Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry és Meghan végre beköltözhetnek a Kensington-palotába: a házaspár lakrészét milliókból újították fel.

Harry és Meghan végre beköltözhetnek a Kensington-palotában kialakított lakrészükbe. A pár eljegyzésük óta Harry herceg „agglegénylakásában" éltek, hiszen várniuk kellett a felújításra. Sok mindent renováltak a palota nekik szánt lakrészében, vagyis a nyugati oldalon. A 21 szobás épület tetejét is meg kellett javítani, valamint az ablakok is cserére szorultak. A felújítás a hírek szerint 1,4 millió fontba, vagyis átszámítva körülbelül 490 millió forintba került.

Harry és Meghan beköltözhetnek otthonukba Forrás: Getty Images/Chris Jackson
Így varázsolhatsz hangulatos meleget az otthonodbahttp://www.life.hu/otthon/20181004-varazsolj-hangulatos-meleget-az-otthonodba-futesmegoldasi-otletek.htmlOktóberrel megérkezett az igazi hűvös idő, a legtöbb helyen már hivatalosan is kezdetét vette a fűtésszezon. Most megmutatjuk, milyen fűtésmegoldásokkal érhetjük el a leghangulatosabb őszi és téli estéket. OtthonOrigoOtthonodban egy félelmetes ragadozó rovar les áldozatra: a légyölő pókszázlábúhttp://www.life.hu/otthon/20181003-otthonodban-egy-felelmetes-ragadozo-rovar-les-aldozatra-legyolo-pokszazlabu.htmlAz otthonunkat számtalan rovarral osztjuk meg, de a pókokkal ellentétben a legtöbbjükre nincs szükségünk. Épp ezért, a véletlen találkozások nagy eséllyel egy laza papucs csattanással érnek véget. Van azonban egy ízeltlábú, mely borzalmas külsejével és Predator természetével értetlenséget, valamint rettegést hoz el a szívünkbe. OtthonOrigo5+1 bútorfelújító workshop a DIY szerelmeseinekhttp://www.life.hu/otthon/20181002-butorfelujito-workshopok-a-diy-szerelmeseinek.htmlMiért szerertjük annyira a DIY, azaz a csináld magad mozgalmat? Mert szuper érzés, ha a tömegtermékek mellett igazán egyedi tárgyak is körbe vesznek minket, amiket ráadásul saját stílusunkra szabtunk. A következőkben olyan woekshopokat mutatunk, ahol saját kezűleg újíthatjátok fel, vagy alakíthatjátok át kedvenc bútordarabotokat. OtthonOrigoÚttörőnek számít az új magyar fejlesztés, a lakásfűtő falfestékhttp://www.life.hu/otthon/20181003-uttoronek-szamit-az-uj-magyar-fejlesztes-a-lakasfuto-falfestek.htmlEgyedülálló technológia, lakásfűtő falfesték prototípusát mutatta be a Poli-Farbe VegyipariKft., a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szakembereivel közösen. Afűtőfesték csökkenti az otthonok ökológiai lábnyomát, alkalmas a lakások, házakenergiatakarékos felmelegítésére. A termékújdonság újabb irányt teremthet alakásfelújításban és az „okos-lakás" kialakításában. OtthonOrigoApró trükk, amivel kitisztíthatod a mosogatószivacsothttp://www.life.hu/otthon/20180929-apro-trukk-amivel-kitisztithatod-a-mosogatoszivacsot-szinte-uj-lesz.htmlBár a mosogatószivacs nem egy drága holmi, előfordul, hogy nincs elfogy az utolsó darab is, és nincs időnk vagy kedvünk leszaladni újat venni. Ilyenkor sincs azonban veszve semmi: a használt szivacs is könnyen újszerűvé varázsolható. OtthonFotó: Zirig Árpád - TáfelspiccLehet, nem veszíti el házát az egykori neotonos Pál Évahttp://www.life.hu/otthon/20180930-lehet-nem-vesziti-el-hazat-az-egykori-neotonos-pal-eva-enekesno.htmlFontos ítéletet hozott a közelmúltban az Európai Bíróság: perelhetnek a magyar devizahitelesek. Így felcsillant a remény Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője számára is. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.