Szuper szépségtippek, amiket elcsenhetsz a nagyidtól!

nagymama szépségápolás szépség bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagymamák természetes szépségüket nem a drága luxuskozmetikumoknak, hanem régi, jól bevált fortélyoknak köszönhették. A Life.hu összegyűjtötte neked az öt legjobb módszert!

Tipp! Csaba megalázta Veronikát. Kattints a galériáért!


Relaxálj keserűsóval





Thinkstock
Thinkstock

Aludj selyempárnán

A nagyik pontosan tudták, hogy a fiatalság megőrzésének egyik legegyszerűbb módja a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, ami erősíti az immunrendszert és enyhíti a stresszt. Az sem véletlen, hogy selyempárnán aludtak, ami sokkal finomabb és simább érzést nyújtott bőrüknek, és hosszú hajszálaikat sem kócolta úgy össze, mint a pamut párnahuzat. A hernyóselyem hipoallergén, természetes proteint és esszenciális aminosavakat tartalmaz, amelyek jó hatással bírnak az egész szervezetre. Ha éjszaka gyakran izzadsz, aludj selyemágyneműben, ami a pamuttal ellentétben elvezeti bőrödtől a nedvességet, s így tökéletes alváshigiéniát biztosít.

Tipp! Megmutatta bájait a szexi magyar modell. Kattints a galériáért!


Hidratálj vazelinnel





Nem is gondolnád, mi mindenre jó még a vazelin:


Tipp! Ő a legjobb. Kattints a galériáért!



Feszesíts rózsavízzel



Szépülj varázsmogyoróval



Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.