átalakítás frizura fotózás Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink Törköly Anita stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilinek nem volt idegen a kamera és a fotózás világa, több alkalommal is állt már modellt, szó nélkül tűrte, hogy átalakítják. Most végre beleszólhatott abba, hogy milyen lesz a külseje.

A budaörsi lány azért jelentkezett az átalakításra, hogy végre az ő akarata is érvényesüljön."Voltam már több fotózáson is, de általában nem kérdezték meg, hogy mit szeretnék, csak megmondták, hogy milyen legyek" - mondta el a 18 éves lány a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj:
Moowhair szalon

Lilinek szőke, hosszú haja van, és nagyon szereti, ha begöndörítik. Ezért kérte most is ezt a Moowhair szalon fodrászától. "Sütővassal göndörítették be és egy kicsit igazítottak rajta, de a hosszán és a színén nem változtattunk" - mesélte a középiskolai tanuló.

Lili Törköly Anita sminkestől szolid, de kicsit füstös sminket kapott, ami nagyon tetszett neki. "Ez lett a legszebb smink, amit valaha készítettek nekem" - fűzte hozzá.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Még több fotót szeretnél látni Liliről? Kattints a képre a galériáért!

Holdampf Linda stylist egy narancssárgás ruhát választott, és ez is elnyerte Lili tetszését. "A hétköznapokra talán nem venném fel, de egy laza, vasárnapi piknikre simán el tudom képzelni."

"A nagymamámnak és az apukámnak is nagyon tetszett az eredmény. Jól éreztem magam az átalakításon, sokat beszélgettünk, nevettünk. Nagyon kedves volt velem mindenki, egy fantasztikus napot töltöttünk együtt" - lelkendezett Lili.

Tetszik Lili átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!




Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.