testápolás testápoló bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Télen a száraz és fáradt bőrrel csodákat tesz egy isteni testápoló. Ha a szokásos illatok helyett az ünnepek alatt valami különlegesre vágysz, most kedvedre válogathatsz ajánlatunkból!

A jellegezetes karácsonyi illatok jó ideje megjelennek a szépségápolásban. Mi is imádjuk a gyömbéres, fahéjas, kókuszos, sheavajas finomságokat, legyen szó bőrápoló olajról, testvajról, testhabról vagy csillámos kenceficéről. Tapasztald ki, hogy a te bőrödnek melyik a legtökéletesebb, és válogass kedvedre az isteni karácsonyi illatú finomságok közül.

1. Sheavajas olaj - The Body Shop 3.990 forint, 2. Sandy Santa testvaj - Lush 2.550 forint, 3. Csillámos testápoló - Lush 1.890 forint, 4. Narancs és ylang-ylang illatú ghánai sheavaj - Mannaszappan 2.790 forint, 5. Sheavajas testápoló habkrém gyömbér és fahéj illattal - Mannaszappan 3.290 forint, 6. Gyömbéres testvaj - The Body Shop 4.990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.