körömápolás körömlakk pedikűr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az ideje, hogy felszabadítsd a lábadat a több hónapos fogság alól! Most, hogy véget ért a zoknikényszer, és előkerültek az imádott nyitott cipők, reflektorfénybe kerültek a lábujjak is. Milyen színek és minták hódítanak idén? Ismerd meg az 5 legnépszerűbb trendet! 

A 2014-es pedikűrdivat túlmutat a klasszikus francia lakkozáson. A trenddiktátorok a népszerű színek mellett újabb és újabb mintákat, illetve kombinációkat alkotnak, a lelkes követők pedig azonnal lecsapnak rájuk. Ha nem vagy Picasso, itt az ideje, hogy egy profi segítségét kérd! Miért? Íme, a legnépszerűbb trendek 2014-ben!

1. Mani-pedi kombináció

Úgy tűnik, a harmonikus megjelenésre való törekvés idén nyáron is első számú cél lesz. Ám felejtsd el az egyszínű lakkozást! Engedd el a fantáziád, szerezz be 3-4 féle körömlakkot, és alkoss kedvedre. Keverd a csillámosat a mattal, a pasztellt a neonnal, a mintásat az egyszínűvel – mintha festővásznat használnál. A látványos alkotások mellé színben harmonizáló, visszafogott szetteket válassz!

Forrás: nailartgallery.nailsmag.com, incoco.com, coolnailsart.com

2. A nagylábujj tündöklése

A gyűrűsujj kiemelt szerepét idén a nagylábujj veszi át. A nagy(obb) felület remek alapot biztosít a csillámos, strasszos művekhez, így akár otthon is érdemes próbálkoznod vele. Ellensúlyozd a látványos díszítést, válassz népszerű pasztell árnyalatokat (pl. rózsaszín, türkiz) a többi lábujjadra.

Forrás: ink361.com, akitanail.wordpress.com, www.stylecraze.com

3. Tengerész

Nincsen nyár tengerparti hangulat és csíkos holmik nélkül. A közkedvelt lakkozást nemcsak nyaraláskor érdemes választanod, hiszen a csíkok a borongósabb nyárestéket is a sós szellő érzésével töltik meg. A pedikűrnek csak a ruhatárad szab határt: a csíkozás sötétkékkel, pirossal, pasztell árnyalatokkal, de akár fehér alappal is működik. A vasmacskát semmiképp se felejtsd el!

Forrás: pomponner.jp, seizethenail.wordpress.com, ilovepinknails.com,

4. Kell egy mottó!

A tavalyi feliratos pólók után már a lábkörmeiddel is üzenhetsz a nagyvilágnak! A helyhiány megköveteli a tömör, velős gondolatokat, ami a fesztiválszezonban nem is lehetne más: Szerelem, Béke, Egyensúly. Az örök érvényű szimbólumok mellé kitalálhatsz egy-két sajátot is, amelyek éjszakába nyúló beszédtémát biztosítanak a fülledt estéken.

Forrás: nailartcraze.com, nikkisnailfiles.blogspot.hu, attentiongettingnails.com

5. Esküvő!

A csicsergős kora tavaszi napfelkelték meghozták a régóta várt (egyeseknek gyűlölt) esküvői szezont, ami csak a lehulló levelekkel együtt múlik majd el. Ám addig jöhetnek az ötletes festések, kövek és strasszok orrvérzésig. Nem csak menyasszonyoknak érdemes beruházni egy ilyen romantikus csodára!

Forrás: www.palms.com, static.mymakeup.it, boards.weddingbee.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.