fashion week Sarka Kata smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azon már meg sem lepődünk, hogy Sarka Kata mindig szenzációsan néz ki, ám ezúttal egy igazi vérforraló fotót sikerült posztolnia. 

"Annyira szeretem, hogy sminkes lett a barátnőm! Lányos este indul!" - posztolta. Kata rajongói sem fukarkodtak a dicsérő szavakkal, de ahogyan az lenni szokott, megjelent az oldalon néhány kritikusa is, akik szerint nem így kellene kinéznie egy kétgyermekes anyukának. Mi azért azt gondoljuk, hogy ők is szívesen vennék, ha ilyen alakjuk lenne. A kommentekből is válogattunk:

Forrás: Origo

"Nem ertem minek vettél mar fel ruhat ha az egesz Melled kint van nem hiszem el h a anyaként kepes vagy igy öltözködni es az urad nem szol erte nevetséges ...."

"A szépet meg kell mutatni,hogy a jói ízlésű embereknek legyen mibe gyönyörködni".

"Az ország egyik leggyönyörűbb hölgye Sarka Kata, igazán nem értem, hogy mit tudnak egyesek rajta kritizálni...az irigység úgy látom népbetegség.."

"Nevetséges hogy mennyire irígyek az emberek. Féltékenyek arra hogy valaki tud egyszerre szuper anya és vonzó nő lenni! Nem ismerem személyesen Katát de szerintem szuper hogy imádja a gyerekeit és mellette csinos anyuka aki sokat dolgozik azért hogy szép alakja legyen. Ennyi."

"Kata fokozatosan igényli hogy csodálják, folyamatosan vissza jelzéseket vár el igazi magamutogató, ami feltűnési viszketegségbe megy át, napi szinten ez az élete már. Hát nem tudom!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.